Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Dragoste, bani sau noroc? Afla ce suprize ti-au pregatit astrele pentru luna mai:

Fecioara

In aceasta perioada Fecioara este hotarata sa acorde o importanta sporita sectorului financiar. Fie isi doreste sa faca economii, fie pune la cale o strategie pentru a-si majora veniturile suplimentare. Indiferent de optiune, planurile ei vor da roade spre sfarsitul lunii. In plan sentimental se anunta o perioada mai dificila. Rabdarea ii va fi pusa la incercare si va avea de luat niste decizii importante.

Balanta


Nativii zodiei Balanta vor cunoaste o perioada infloritoare in plan sentimental. Acest lucru se datoreaza in mod special dispozitiei seducatoare si romantice, care nu trece neobservata de sexul opus. De asemenea, Soarele confera nativilor stralucire si un farmec aparte. Asadar sunt asteptate foarte multe evenimente placute in urmatoarele zile. Buna dispozitie si optimismul isi pun amprenta si in plan profesional. Luna mai este o perioada excelenta pentru a demara proiecte noi care au sanse mari sa fie incununate de succes.

Scorpion

Luna mai se anunta a fi darnica, plina de surprize placute pentru Scopioni. Nativii vor avea parte de foarte multa dragoste si intelegere alaturi de persoana iubita. Probleme din trecut par sa-si gaseasca rezolvarea, ducand la o mai buna comunicare si cooperare. Se pot crea legaturi stranse si durabile. Asadar, vesti bune si pentru nativii singuri. In privinta carierei si a domeniului financiar, partea a doua a lunii mai se anunta mai prospera.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator se bucura din plin de intelegere si armonie in viata de cuplu. Se anunta intalniri amoroase fierbinti si multe surprize din partea partenerului de viata. Si Sagetatorii singuri si-ar putea intalni perechea in aceasta luna. In privinta carierei, au nevoie de putere de munca si concentrare maxima. Urmeaza o perioada mai aglomerata, insa eforturile le vor fi rasplatite pe masura muncii depuse.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn traverseaza o perioada excelenta pe toate planurile. Luna mai vine cu distractie si multiple intalniri amoroase. Venus si Marte s-au aliniat in Casa dragostei pentru a-ti intensifica farmecul si puterea de seductie. Asadar, bucura-te de petreceri, flirturi si voie buna. In privinta carierei, te asteapta o perioada numai buna pentru a-ti pune in valoare abilitatile in fata sefilor. Profita de orice ocazie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc