Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum ne influenteaza comportamentul fazele Lunii?

Inca din Antichitate, oamenii au incercat sa traiasca in armonie cu ritmurile naturii, realizand legaturi puternice intre ei si forta suprema. Pentru a intelege tainele vietii si a descifra misterele Universului, acestia s-au axat pe astrologie, incercand sa descopere cum reusesc astrele sa influenteze stilul de viata si comportamentul uman.

Este posibil ca in ceea ce priveste dragostea lucrurile sa nu fie tocmai roz, Luna creand posibilitatea aparitiei unor situatii conflictuale in cuplu din cauza ideilor fixe si a orgoliului exagerat din aceasta perioada. Problemele se pot rezolva daca partenerii invata sa ierte si sa treaca peste micile certuri care influenteaza in mod negativ relatia.

A treia faza: Luna Plina

Potrivit specialistilor, Luna Plina atinge dimensiunile sale maxime, iar influenta acesteia asupra oamenilor ajunge la apogeu. In aceasta perioada, stresul si nervii pun stapanire pe organism, ajungand sa distruga linistea sufleteasca prin furtuni interioare tumultuoase. Este indicat ca, pentru a evita problemele majore, sa se evite pe cat posibil discutiile contradictorii deoarece discernamantul este destul de afectat din cauza influentei negative resimtite de Luna.

Orgoliul, mania si respectul de sine vor fi exagerat de amplificate, pe cand bunul simt si simplitatea ajung sa fie nesimnificative, organismul fiind suprasolicitat energetic si incarcat cu energie negativa. Numeroase persoane se confrunta cu stari de agitatie, nervozitate excesiva sau insomnie.

Pe plan sentimental, Luna Plina antreneaza o dorinta sexuala imensa, activitatea si placerea dintre parteneri ajungand la extreme. Este posibil sa existe relatii trecatoare doar pentru satisfacerea trupeasca si, o data cu linistirea spiritelor si trecerea Lunii in ce-a de a patra faza, sa se instaleze anumite sentimente de regret pentru faptele comise.

A patra faza: Luna in descrestere


Perioada Lunii in descrestere este una dintre cele mai prolifice faze, fiind eliminate toate gandurile rele si parerile egoiste. Organismul ajunge la o „cura” de dezintoxicare si purificare. Karma negativa este inlaturata treptat, iar temperamentul revine la forma initiala.

Oamenii ajung sa devina originali in gandire, acesta fiind un moment in care inspiratia si ideile pot fi folosite constructiv pentru a da nastere unor adevarate opere de arta. Totodata, Luna in descrestere sustine planul financiar, ideile si conceptele putandu-se transforma intr-un vis real. Atitudinea responsabila si dorinta de afirmare vor juca un rol foarte important in aceasta perioada.

Pe plan sentimental, relatia dintre parteneri este presarata cu mici probleme emotionale, care se rezolva destul de repede, fara a lasa vreo amprenta. Linistea interioara ajunge sa marcheze profund relatia, asternand o stare de rutina si usoara plictiseala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc