Setari Cookie-uri

Astrologie: Calitati si defecte in horoscopul iudaic

Zodiacul iudaic este orientat asupra personalitatii unei persoane, axandu-se pe calitatile si defectele oamenilor. Potrivit acestui horoscop, luna in care te-ai nascut este reprezentativa, indicand anumite trasaturi pozitive sau negative pe care le dezvolti pe parcursul vietii.

Elemente definitorii: tandrete, mandrie, curiozitate

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi tematoare, prietenoase si sincere. Uneori dau dovada de posesivitate si egoism insa, daca ajungi sa le cunosti mai bine le poti descoperi latura sensibila si calma. In societate sunt destul de impulsive, le place sa fie tot timpul in centrul atentiei si sa isi expuna punctul de vedere indiferent de situatie.

Menachem Av (23 iulie – 22 august)


Elemente definitorii: orgoliu, veselie, afectuozitate

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi schimbatoare, incapatanate si impunatoare. Pentru ele puterea reprezinta totul. Isi doresc sa se afle la conducere, sa dea ordine si sa fie ascultate. Cauta atentie tot timpul si le place sa fie ascultate. Desi uneori dau dovada de imaturitate si mandrie, in realitate sunt sensibile si pline de generozitate.

Elul (23 august – 21 septembrie)

Elemente definitorii: timiditate, amibilitate, simpatie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi puternice, inteligente si prietenoase. Sunt perfectioniste in gandire si au totul pregatit pentru momentele dificile. Urasc sa fie luate prin surprindere si de aceea fac tot posibilul sa evite astfel de situatii. Incearca de fiecare data sa progreseze pe plan profesional, ducand o lupta continua pentru autodepasire.

Tishrei (22 septembrie – 22 octombrie)

Elemente definitorii: atractie, inteligenta, prietenie

In horoscopul iudaic, persoanele nascute in aceasta perioada sunt implinite din punct de vedere spiritual. Legatura dintre ele si mediul inconjurator este foarte stransa, iar relatiile pe care le au cu persoanele din jurul lor sunt destul de consolidate. Firi amabile si sincere, uimesc de fiecare data prin abilitatile practice si spiritul de luptatoare innascute de care dau dovada.

Cheshvan (23 octombrie – 21 noiembrie)

Elemente definitorii: libertate, pasiune, curaj

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi agile, posesive si descurcarete. Desi au destul de multe cunostinte, au putin prieteni deoarece urasc minciuna si duplicitatea. Chiar daca de cele mai multe ori le place sa aiba o viata agitata si sa fie mai tot timpul in miscare, cateodata simt nevoia sa caute singuratatea pentru a isi face ordine in gandire si a gasi linistea sufleteasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc