Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sufletelor pereche in luna iulie

Vrei sa stii ce surpriza iti rezerva astrele in plan sentimental? Citeste horoscopul sufletelor pereche si vei afla previziunile pentru relatiile amoroase din luna iulie:

Vrei sa stii ce surpriza iti rezerva astrele in plan sentimental? Citeste horoscopul sufletelor pereche si vei afla previziunile pentru relatiile amoroase din luna iulie:

Berbec

Viata amoroasa va fi plina de surprize penru nativii zodiei Berbec. Au ocazia sa cunoasca o persoana speciala care le va schimba perspectiva despre dragoste. Nu este exclusa o relatie de durata pentru Berbecii singuri. Pentru nativii implicati deja intr-o relatie, Cupidon nu promite foarte multe surprize placute. Pot aparea tensiuni care i-ar determina sa-si piarda increderea in persoana care le este alaturi. Totsui, spre sfarsitul lunii pare sa iasa din nou soarele in casa dragostei.

Taur

Soarele si Marte viziteaza casa dragostei in aceasta luna, asadar Taurii au parte de schimbari mari in plan sentimental. Daca au intampinat recent o deceptie in dragoste, a sosit momentul sa treaca mai departe, deoarece astrele le-ar putea aduce o noua cucerire. Luna iulie se anunta plina de emotii intense si pasiune. Dincolo de atractia fizica sau emotionala, aceasta relatie s-ar putea transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste.

Gemeni

Gemenii fac tot posibilul sa-si restabileasca echilibrul in relatia de cuplu. Strategia pentru recucerirea sufletului pereche nu va fi usoara, insa ar putea avea rezultate uimitoare. Dragostea exista, insa diferentele de opinie si incapatanarea strica armonia. Demonstratiile emotionale extrem de seducatoare ar putea avea efectul scontat asupra apratenerului. Venus stationeaza in Gemeni pana la sfarsitul lui august, asadar va proteja sectorul relatiilor.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt mai reticenti in privinta dragostei in aceasta luna. Totusi, tentatiile nu ii ocolesc, asadar le-ar putea da planurile peste cap. Venus le pregateste cateva intalniri romantice memorabile, presarate cu momente fierbinti. Racii care si-au intalnit deja sufletul pereche se pot bucura de o perioada excelenta.

Leu

Leul este rasfatatul horoscopului care se bucura de o luna fermecatoare. Desi nu si-a intalnit inca sufletul pereche, paseste fara remuscari in diverse jocuri de seductie. Tatonarile ii confera o stare euforica dar si o imagine incantatoare in fata celorlalti. Chiar daca niciodata nu a dus lipsa de admiratori, de aceasta data si-ar putea crea mai multi.

Fecioara

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc