Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sufletelor pereche in luna iulie

Vrei sa stii ce surpriza iti rezerva astrele in plan sentimental? Citeste horoscopul sufletelor pereche si vei afla previziunile pentru relatiile amoroase din luna iulie:

Fecioara traverseaza o perioada frumoasa in plan sentimental. Momentele tandre si pasionale sunt prezente inca de la jumatatea lui iunie si par sa contureze armonios perioada ce va urma. Nativii singuri isi doresc mai mult ca niciodata sa porneasca in cautarea sufletului pereche. Norocul le-ar putea surade gratie lui Jupiter care poate echilibra semnificativ sectorul amoros.

Balanta


Nativii zodiei Balanta profita de o perioada armonioasa in plan sentimental. Energia fizica nu le lipseste, nici entuziasmul, asadar vor fi pregatiti sa faca fata cu brio unor provocari. Sufletul pereche pare ca le-a pus deja inima pe jar si jocul seductiei devine din ce in ce mai interesant. Climatul in cuplu pare a fi destul de armonios, cel putin pana la jumatatea lunii viitoare.

Scorpion


Nativii zodiei Scorpion trec printr-o perioada de schimbare. Teritoriul iubirii promite armonie si echilibru incepand cu jumatatea lui iulie cand lucrurile incep sa se linisteasca. Ar trebui sa fie increzatori, deoarece dupa furtuni, astrele pregatesc si un rasarit de soare care va incalzi atmosfera in plan sentimental. Ce-a fost mai greu a trecut; in curand veti gusta fericirea si emotiile unei noi iubiri.

Sagetator


Nativii zodiei Sagetator pornesc la drum hotarati in cautarea unor raspunsuri concrete. Isi doresc mai mult ca niciodata liniste si stabilitate in relatia de cuplu. Daca vor depasi cu brio obstacolele de la inceptul lunii, Venus ii va rasplati cu surprize frumoase in dragoste. Totusi, nu este momentul potrivit pentru decizii importante cu repercusiuni asupra viitorului.

Capricorn


Capricornii se indreapta catre o perioada echilibrata in plan sentimental. Jupiter si Pluto se vor alinia la inceputul lunii pentru a le ocroti viata de cuplu. Asadar, dupa o perioada tumultoasa, nativii se vor dedica trup si suflet partenerului de viata. In sfarsit, Capricornii isi vor putea pune ordine in viata, restabilindu-si prioritatile si dorintele.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt rasfatati de astre in luna iulie. Comunicarea in cuplu este excelenta, asadar, de aceea aceasta perioada este ideala pentru planuri de viitor. Conjunctia Jupiter-Marte le sporeste interesul pentru perocuparile comune, asadar nu este exclusa chiar o vacanta romantica in doi. Vara de-abia a inceput si dragostea este la cote maxime.

Pesti


Nativii zodiei Pesti se vor confrunta la inceputul lunii cu schimbari in plan sentimental. Se pot isca discutii contradictorii din cauza unor tensiuni din trecut. Situatia s-ar putea remedia in prima parte a lui iulie. O vacanta in doi sau cel putin un weekend romantic ar putea detensiona atmosfera.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc