Setari Cookie-uri

Astro-fashion: Top 6 zodii fashioniste

Cum se imbraca nativele zodiacului? Citeste horoscopul de mai jos si afla care sunt cele mai fashioniste zodii:

Cum se imbraca nativele zodiacului? Citeste horoscopul de mai jos si afla care sunt cele mai fashioniste zodii:

Taur

Nativele zodiei Taur acorda o importanta majora felului in care arata. De la coafura si machiaj, pana la vestimentatie, totul este foarte bine pus la punct. Femeile nascute in aceasta zodie iubesc sa fie in pas cu moda si sunt foarte atente la detalii. Obisnuiesc sa isi asorteze hainele in functie de starea in care se afla, insa nu se dedica total trendurilor. Le place sa fie cat mai originale si intotdeauna incearca sa-si personalizeze tinutele oferindu-le o amprenta personala.

Gemeni


Femeile nascute in zodia Gemeni nu-si doresc neaparat sa fie in pas cu moda, insa pun eleganta pe primul plan. Incearca de cele mai multe ori sa arate impecabil si obisnuiesc sa combine utilul cu placutul. Pun accent pe imagine, dar si pe confort. Sunt la curent cu ultimele trenduri dar sunt foarte selective in alegerea tinutelor. In general mizeaza pe accesorii colorate si au o colectie impresionanta de pantofi. Prefera sa atraga atentia printr-un comportament energic, stiind foarte bine ca secreteul unui stil desavarsit sta in atitudine.

Leu

Trasaturile definitorii ale nativelor nascute in zodia Leu sunt dorinta de a conduce si cea de a fi mereu in centrul atentiei. Asadar, in privinta vestimentatiei prefera in mod deosebit hainele in pas cu moda, care le permit sa iasa in evidenta. Sunt atrase de culorile tari si sunt capabile sa investeasca sume mari pentru imaginea lor. Chiar si adeptele unui stil mai lejer, sunt constiente de importanta parerii celor din jur. Confortul nu mai conteaza atunci cand participa la un eveniment important. Leoaicele sunt in stare sa poarte cei mai incomozi pantofi doar pentru a fi la inaltime.

Balanta

Femeia din zodia Balanta este seducatoare si romantica. Indragostita de arta si frumos, inevitabil pune accent pe imagine. Este atrasa de tot ceea ce inseamna lux, mondenitati si moda. Stilul ei vestimentar rafinat se contureaza intotdeauna dupa ultimele tendinte. Nativa tine cot de trenduri dar si de parerile specialistilor din domeniu. Nu face extravagante in materie de haine si cauta intotdeauna sa-si innobileze propriul stil vestimentar fara sa epateze. Din multitudinea de tendinte alege doar ceea ce i se potriveste, demonstrand ca poate sa fie la moda si fara sa cheltuiasca sume exorbitante pe etichete celebre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc