Setari Cookie-uri

Astro-fashion: Top 6 zodii fashioniste

Cum se imbraca nativele zodiacului? Citeste horoscopul de mai jos si afla care sunt cele mai fashioniste zodii:

Scorpion

Nativele zodiei Scorpion sunt adeptele unui stil vestimentar cat mai original, menit sa le puna in valoare calitatile fizice. Moda le ofera nenumarate satisfatii, asadar isi doresc sa beneficieze din plin de avantajele unui stil vestimentar frumos conturat. Sunt la curent cu cele mai importante tendinte, insa isi combina hainele astfel incat rezultatul sa fie unic. Stilul nativelor este complex; acestea pot straluci intr-o rochie eleganta de seara, insa imbratiseaza cu aceeasi lejeritate si o tinuta clasica.

Varsator


Nativele zodiei Varsator urmaresc indeaproape tendintele modei, insa asta nu inseamna ca tin cont de de ele in permanenta. Nu pun pret pe ideea de a iesi in evidenta, ci conteaza mai mult sa se simta confortabil. Apreciaza calitatea, croiala hainelor si aleg doar ceea ce li se potriveste cu adevarat. Sunt creative, adora sa experimenteze si mizeaza pe accesorii voluminoase si colorate. Desi nu se straduiesc foarte tare, reusesc intotdeauna sa impresioneze.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc