Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Jupiter in horoscopul european

Jupiter reprezinta viata sociala si norocul care influenteaza judecata si aspiratia nativilor. Citeste mai jos cum influenteaza personalitatea fiecarei zodii:

Jupiter reprezinta viata sociala si norocul care influenteaza judecata si aspiratia nativilor. Citeste mai jos cum influenteaza personalitatea fiecarei zodii:

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt activi si plini de vitalitate. Sunt atrasi de aventura, risc si de obicei le place sa preia conducerea intr-o colectivitate. Jupiter, planeta reprezentanta a norocului si a spiritualitatii le sporeste generozitatea si dorinta de a reusi. De asemenea, nativii dominati de Jupiter sunt protectori, au o mare incredere in sine si sunt mari amatori de petreceri. Calitatile Berbecilor sunt ambitia, agilitatea si perseverenta.

Taur

Nativi nascuti in zodia Taur sunt atrasi de siguranta si confort. Tin foarte mult la securitatea personala si a familiei, de aceea uneori pot deveni extrem de protectori. Isi doresc unitate si inceredere de la cei din jur. Planeta Jupiter le amplifica dorinta de a resusi fara sa apeleze la ajutorul celorlalti, incapatanarea, dar si atitudinea romantica si visatoare.

Gemeni


Nativii nascuti in zodia Gemeni sunt persoane instabile, foarte dinamice care pot face fata cu brio schimbarilor de ultima ora. Sarmul natural ii evidentiaza foarte usor intr-un grup si comunicarea este punctul lor forte. Planeta Jupiter le amplifica dorinta de a epata precum si intentia de a-si impune deseori punctul de vedere. De asemenea, neatentia si superficialitatea le este influentata de planeta oportunitatilor si a bunastarii.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt discrete si misterioase. Usor de impresionat, au principii importante legate de valorile proprii. Sunt delicate si rezervate, timide la prima vedere, insa isi urmaresc intotdeauna interesul cu abilitate si perseverenta. Jupiter le influenteaza latura emotionala si atentia pe care o acorda detaliilor. Lucrurile aparent nesemnificative au o importanta majora pentru nativi.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt puternici, dominatoari si curajoasi. Sunt extroveriti, le place sa atraga atentia asupra lor si isi doresc de fiecare data atentie din partea celorlalti. Totodata, personalitatea exuberanta ii ajuta sa-si castige cu usurinta populatitatea. Jupiter le amplifica ambitia si dorinta de a reusi prin propriile forte in viata. Totodata, Leii pot fi extrem de egoisti cand isi protejeaza interesele.

Fecioara

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc