Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Jupiter in horoscopul european

Jupiter reprezinta viata sociala si norocul care influenteaza judecata si aspiratia nativilor. Citeste mai jos cum influenteaza personalitatea fiecarei zodii:

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt amabile si constiincioase. Pregatite oricand sa acorde o mana de ajutor, exagereaza uneori cu atentia pe care o acorda detaliilor. Sunt perfectioniste si nu suporta dezordinea sau nesiguranta. Planeta Jupiter le sporeste generozitatea si forta intuitiei. De asemenea, toleranta si dorinta de implinire spirituala sunt intensificate de prezenta lui Jupiter in semnul lor.

Balanta

Nativii nascuti in zodia Balanta sunt visatori si extrem de sociabili. Apreciaza ordinea si armonia, insa deseori insista sa-si impuna punctul de vedere pentru a-si implini asteptarile. Jupiter este responsabila pentru incapatanarea exagerata a nativilor dar si pentru atitudinea superioara adoptata cand isi doresc sa capteze atentia. Balantele acorda o importanta foarte mare relatiilor sociale si nu-si vor dezamagi niciodata prietenii la greu.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt introvertite si misterioase. Isi urmaresc indeaproape obiectivele si reusesc de fiecare data sa-si controleze foarte bine sentimentele sau intentiile. In general sunt sceptici si sarcastici, nu se incred foarte usor in cei din jur. Cand se afla sub influenta lui Jupiter pot deveni dinamici si energici. Totodata, planeta Jupiter le tempereaza egoismul si orgoliul, punand accent pe alte calitati ale nativilor.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator sunt nonconformisti, impulsivi si lipsiti de stapanire. Tin foarte mult la libertatea lor si le place sa traiasca doar dupa propriile reguli. Prin influenta sa, Jupiter le atenueaza defectele sporindu-le generozitatea si loialitatea. Sagetatorii sunt prieteni devotati si pretuiesc foarte mult parerea celor din jur.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt persoane temperamentale si perseverente, recunoscute pentru seriozitatea de care dau dovada. Buni organizatori, stiu intotdeauna sa se descurce admirabil in situatii limita. Jupiter le evidentiaza respectul, sacrificiul si diplomatia. Capricornii sunt gata oricand sa-si neglijeze interesele pentru a-si ajuta semenii.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt nonconformisti, adora schimbarile si petrecerile. Dinamici si plin de viata, sunt mereu cu un pas in fata celorlalti si afla primii cele mai importante noutati. Jupiter le alimenteaza dorinta de progres, conferindu-le energie si incredere. Varsatorii sunt ingeniosi, au o imaginatie bogata si stiu sa-si exploreze foarte bine aceste avantaje in situatiile delicate.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt sensibili si visatori, deseori retrasi, alteori activi sau agresivi. Sunt dominati de Neptun si Jupiter, asadar pot avea un caracter dual si schimbator. In general sunt devotati prietenilor si isi aleg cu atentie anturajul. Jupiter le pune in valoare creativitatea si dinamismul, transformandu-i in persoane magnetice si seducatoare pentru cei din jur.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc