Setari Cookie-uri

Astrologie: Saturn in casa dragostei. Cum influenteaza zodiile?

Planeta Saturn poate aduce schimbari neasteptate in viata nativilor. Descopera mai jos cum influenteaza semnele zodiacale cand este prezent in casa dragostei:

Planeta Saturn poate aduce schimbari neasteptate in viata nativilor. Descopera mai jos cum influenteaza semnele zodiacale cand este prezent in casa dragostei:

Berbec

Nativii sunt volubili, activi si foarte comunicativi. Deseori actioneaza impusiv, dar asta nu inseamna ca sunt lipsiti de tact ori diplomatie. Marte, planeta guvernatoare le sporeste pasiunea si exuberanta, in timp ce Saturn tinde sa aduca incapatanare in casa dragostei. Prezenta lui Saturn aduce aventura si ceva mai multa tensiune in relatia de cuplu. De asemenea, poate produce frustrari si blocaje in comunicare.

Taur

Taurii sunt romantici si sensibili in dragoste. Sunt inclinati catre stabilitate si securitate. Intr-o relatie cauta intelegere si o buna comunicare pe toate planurile. Urasc riscul si Saturn le amplifica ideea de monotonie si limitare in anumite privinte. In opinia lor, schimbarile bruste le pot da peste cap echilibrul sentimental. In mod pozitiv, Saturn sporeste tandretea si interesul nativilor pentru persoana iubita. Cand se implica intr-o relatie se daruiesc trup si suflet partenerului.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt recunoscuti pentru instabilitatea de care dau dovada in iubire. Sub influenta lui Saturn pot intampina dificultati in relatia de cuplu, deoarece tind sa-si manevreze deseori partenerii dupa bunul plac. Totusi, nativii dispun de o energie foarte mare, sunt mereu pusi pe glume si foarte inventivi. Saturn le favorizeza creativitatea si intuitia, de aceea dau dovada de spontaneitate si sunt mereu cu un pas inaintea jumatatii sale.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt puternic atasate de familie, asadar tind catre stabilitate in dragoste. Viseaza la un camin implinit si un partener care sa le satisfaca toate dorintele. Sunt pasionali in dragoste, insa intampina dificultati cand trebuie sa-si dezvaluie sentimentele. Sub influenta lui Saturn sunt tematori si nesiguri. De asemenea, tind sa actioneze impulsiv daca nu primesc suficienta atentie.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt curajosi si cuceritori, dornici sa se implice in cat mai multe aventuri. In dragoste nu suporta pozitia de subalterni, ci trebuie sa fie mereu la conducere. Cu toate acestea, sub influenta lui Saturn devin extrem de maleabili, usor de manevrat in mainile unui partener dibace. Pot deveni nesiguri si din acest motiv sunt stresati cand trebuie sa ia decizii importante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc