Setari Cookie-uri

Astrologie: Saturn in casa dragostei. Cum influenteaza zodiile?

Planeta Saturn poate aduce schimbari neasteptate in viata nativilor. Descopera mai jos cum influenteaza semnele zodiacale cand este prezent in casa dragostei:

Fecioara

Nativii Fecioara sunt rezervati si timizi in dragoste. Pun mai presus de orice intimitatea si discretia, deoarece nu le place sa fie in centrul atentiei. Prezent in semnul nativilor, Saturn isi manifesta influenta intr-un mod negativ. Aduce nesiguranta, restrictii si limitari. Intensifica spiritul critic al Fecioarelor si dorinta de autoritate.

Balanta

Senzualitatea si delicatetea definesc personalitatea nativilor Balanta in dragoste. Indubitabil, acestia sunt incapabili sa traiasc singuri si viseaza neincetat la sufletul pereche. Saturn in casa dragostei le amplifica spiritul critic si de aceea ar putea intampina dificultati in gasirea jumatatii. Partenerul ideal trebuie sa corespunda anumitor standarde si nu in ultimul rand, sa fie pe placul prietenilor.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt sensibili si emotivi in dragoste, insa obisnuiesc sa-si ascunda sentimentele fata de partener. Pasionali si misteriosi sunt atrasi de persoanele puternice, care le inspira atentie si un farmec aparte. Prinsi in mrejele dragostei sunt energici; Saturn tinde sa le amplifice entuziasmul. Totodata, planeta este responsabila pentru caracterul razbunator si pornirile agresive.

Sagetator


Nativii zodiei Sagetator sunt activi si loiali in dragoste. Sunt puternic orientati catre libertate si idealism, insa niciodata nu ar accepta o legatura cu o persoana implicata deja intr-o alta relatie. Saturn le amplifica intoleranta pentru neadevar sau tradare. De asemenea, in rol pozitiv Saturn este reponsabil pentru intelegerea si tandretea pe care o manifesta in cuplu.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt loiali si statornici in dragoste. Saturn este planeta guvernanta care le sporeste diplomatia dar si dorinta de securitate. Nu sunt adeptii aventurilor si se implica doar in relatii care le confera satisfactii deosebite. Distanti si rigizi la prima vedere, isi maniesta trairile puternic de-ndata ce au siguranta ca dragostea le este impartasita. Pot experimenta numeroase iubiri instabile pana isi vor intalni sufletul pereche.

Varsator

Varsatorii sunt pasionali si entuziasti in iubire, insa oricat ar fi de indragostiti tind sa-si pastreze independenta. Prezenta lui Saturn in casa dragostei le amplifica originalitatea si imaginatia. Isi doresc sa cunoasca totul despre partenerul de viata. In schimb, nu suporta restrictii sau limitari.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt atrase de persoanele opuse lor. Cauta protectie si foarte multa afectiune. Uneori au asteptari prea mari si daca aspiratiile lor nu corespun cu ceea ce primesc, tind sa reactioneze intr-un mod negativist. Saturn este responsabil pentru toanele nativilor dar si pentru doleantele exagerate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc