Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Surprize in dragoste sau vei avansa in cariera? Citeste horoscopul lunii septembrie si afla ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare:

Surprize in dragoste sau vei avansa in cariera? Citeste horoscopul lunii septembrie si afla ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare:

Berbec

Nativii zodiei Berbec ar putea primi in luna septembrie vesti nu foarte placute care se vor adeveri in timp. Asadar, atentie la anturaj si nu va incredeti in promisiuni inselatoare. Mizati pe intuitie si o sa fiti placut surprinsi de rezultate. In plan sentimental se anunta o perioada romantica extrem de placuta. Nativii singuri au sansa sa inceapa o noua poveste de iubire. O simpla prietenie s-ar putea transforma intr-o relatie de durata.

Taur

Septembrie se anunta a fi una dintre cele mai frumoase luni pentru nativii zodiei Taur. In plan sentimental au parte de foarte multa dragoste si intelegere. Cu siguranta, este momentul perfect pentru o escapada romantica si planuri de viitor. Comunicarea este foarte importanta in aceasta perioada. Ea poate aduce beneficii si in plan profesional.

Gemeni


Nativii zodiei Gemeni au in plan dorinte de schimbare. Acest lucru poate avea legatura cu locul de munca sau cu relatia de cuplu. De asemenea, nu este exclusa nici o schimbare de casa noua. Fie isi doresc sa se mute, fie vor sa-si redecoreze locuinta. Cert este ca astrele sustin deciziile nativilor. In plan profesional rezultatele financiare vor fi pe masura efortului depus, asadar colaborarile nou aparute merita toata atentia.

Rac

Racii sunt foarte preocupati de domeniul financiar. Lipsa banilor sau dimpotriva, dorinta de a-si spori veniturile este foarte mare, de aceea vor munci foarte mult pentru a-si atinge scopul. Din aceasta cauza interesul pentru persoana iubita ar putea cadea pe locul secund. Pentru a nu starni tensiuni ar trebui sa nu-si neglijeze perechea altfel, micile tachinari s-ar putea transforma in certuri serioase.

Leu

Leii s-ar putea considera extrem de norocosi la capitolul amor in luna septembrie. Venus le ofera celor singuri sansa de a-si intalni jumatatea. De asemenea, pune la incercarea fidelitatea nativilor implicati deja intr-o relatie prin tentatii greu de refuzat. In privinta banilor se recomanda atentie si cumpatare. Concediul tocmai a trecut si resursele financiare nu mai sunt la fel de consistente.

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt cu gandul la vacanta si distractie. Din aceasta cauza ar putea sa cheltuiasca mai mult decat si-au propus, mai ales in cazul in care si-au luat deja concediu. Asadar, pe langa domeniul financiar, sanatatea este un alt aspect care nu ar trebui neglijat. Stresul prea mare ori oboseala cauzata de prea multe nopti nedormite si-ar putea pune amprenta serios asupra nativilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc