Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Surprize in dragoste sau vei avansa in cariera? Citeste horoscopul lunii septembrie si afla ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare:

Balanta

Nativii zodiei Balanta au parte de evenimente placute in plan sentimental. Se anunta o perioada plina de experiente placute si romantice, menita sa va apropie si mai mult de partener. Venus le pregateste surprize si nativilor singuri, asadar nu ar fi de mirare daca un flirt banal se va transforma intr-o relatie de durata. Vesti mai putin bune se anunta in domeniul financiar. De aceea, ar trebui evitate excesele si mofturile de moment.

Scorpion

In luna septembrie Scorpionii isi propun sa-si echilibreze sectorul sentimental. Au nevoie de sprijinul apropiatilor pentru a lua decizia corecta, asadar n-ar fi rau daca n-ar mai sta izolati, departe de ochii curiosilor. Munca poate fi un refugiu bun, insa adevaratele probleme se vor rezolva doar cu o discutie concludenta. Flirtul si aventurile pasagere sunt de asemenea incluse in programul acestei luni.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator au foarte mult de lucru in luna septembrie. Asadar, daca nu si-au luat concediul binemeritat ar fi cazul sa plece cat mai repede. Daca tocmai s-au intors din vacanta ii asteapta o perioada foarte incarcata. Prietenii le solicita ajutorul si telefonul va suna incontinuu. Spre jumatatea lui septembrie se anunta mai multa liniste si relaxare.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt in continua miscare. Au foarte multe planuri de viitor si sunt dispusi sa munceasca oricat pentru a le vedea realizate. Astrele le surad si in curand si-ar putea indeplini o parte din dorinte. In mod special sectorul dragostei este protejat de Venus si Jupiter. Asadar, se anunta surprize si momente romantice pe parcursul lui septembrie.

Varsator

Nativii zodiei Varsator traverseaza o perioada confuza in plan sentimental. Cei implicati intr-o relatie de durata viseaza la distractie si libertate, in timp ce Varsatorii singuri cauta doar aventuri pasagere, lipsite de implicatii sentimentale. Se tem de deciziile pe termen lung si sunt nehotarati in privinta partenerului de viata. Trebuie sa aleaga intre stabilitate si independenta.

Pesti

Romantismul nu este la cote maxime in luna septembrie. Pestii ar putea reintalni o iubire din trecut care o sa le tulbure linistea o perioada. Fie nu s-au desprins complet dintr-o relatie, fie incearca sa readuca la viata o poveste mai veche. Ar trebui sa decida cu atentie. Hotararile luate vor avea un impact puternic asupra viitorului.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc