Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie

Afla verbul caracteristic pentru fiecare zodie. Fiecare semn din horoscop este caracterizat de un anumit verb care ii contureaza personalitatea. Afla-ti si tu verbul caracteristic in functie de zodia in care te-ai nascut:

horoscop cu verb carcteristic pentru fiecare zodie Fiecare semn din horoscop este caracterizat de un anumit verb care ii contureaza personalitatea. Afla-ti si tu verbul caracteristic in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec


Nativiul zodiei Berbec este o persoana cu initiativa. Curajos, plin de idei isi revendica imediat ceea ce considera ca i se cuvine fara sa stea prea mult pe ganduri. Este un lider innascut, competitiv si priveste fiecare provocare ca pe o sansa de afirmare. Asadar, trebuie sa iasa invingator. Rareori isi poate stapani impulsurile de moment; vrea totul sau nimic.

Verbul caracteristic al Berbecului este: a putea.

Taur

Nativul zodiei Taur este o persoana rabdatoare si sociabila care manifesta o atractie deosebita catre arta. Iubeste armonia, securitatea si nu-i place sa-si asume riscuri. In general ocoleste persoanele care nu-i inspira incredere, fugind astfel de conflicte sau responsabilitati. Nativul acorda o importanta majora luxului si confortului. Mereu isi doreste mai mult decat poate avea.

Verbul caracteristic al Taurului este: a visa.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane pline de energie care adora schimbarile. Nu le place sa traiasca o viata anosta, de aceea isi schimba deseori hotararile sau comportamentul in functie de exterior. Sunt usor influentati de ceilalti si nu le scapa nici un zvon. Sunt permanent la curent cu ultimele noutati si se adapteaza cu usurinta in orice mediu.

Verbul caracteristic al Gemenilor este: a sti.

Rac

Nativul zodiei Rac este o persoana sensibila si emotiva. Manifesta un atasament foarte mare pentru parinti, de aceea familia are o importanta deosebita pentru acesta. De aceea, anturajul si trecutul persoanelor care il inconjoara sunt atent investigate intotdeauna. Nativul se supara foarte usor si deseori poarta ranchiuna celor care l-au ofensat.

Verbul caracteristic al Racului este: a presimti.

Leu

Nativul zodiei Leu este o persoana mandra si curajoasa. Nimeni nu-i poate minimaliza increderea in sine si si este mereu preocupat sa-si puna in valoare calitatile. Respectul este calitatea principala pe care trebuie s-o indeplineasca cei care-l inconjoara. Isi alege cu grija anturajul. Este foarte atent la imaginea sa de aceea, chiar si persoana iubita este privita pentru inceput ca un trofeu care trebuie sa ii aduca laude.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc