Astrologie: Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie

Astrologie: Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie
Kudika
22 Septembrie 2011

Afla verbul caracteristic pentru fiecare zodie. Fiecare semn din horoscop este caracterizat de un anumit verb care ii contureaza personalitatea. Afla-ti si tu verbul caracteristic in functie de zodia in care te-ai nascut:

Verbul caracteristic al Leului este: a straluci.

zodiac al verbului caracteristicFecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt persoane amabile si responsabile, extrem de exigente cu cei din jur. Sunt conservatori, impun respect si autoritate prin atitudinea rezervata. Au o capacitate critica deosebita si sunt extrem de atenti la fiecare detaliu. Nciodata nu iau decizii pripite si analizeaza preventiv toate riscurile aferente.

Verbul caracteristic al Fecioarei este: a vedea.

Balanta

Nativii zodiei Balanta au un carcater dominat de visare si idealism. Nu au o personalitate foarte puternica si necesita deseori sprijinul apropiatilor, in special cand au de luat hotarari importante. Sunt buni mediatori si reusec intotdeauna sa descopere cheia conflictelor, pastrand cate o vorba impaciuitoare pentru fiecare.

Verbul caracteristic al Balantei este: a vrea.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt persoane misterioase si perseverente. Nu le place sa iasa in evidenta si stiu sa isi urmareasca extrem de subtil telurile in viata. In spatele caracterului dur deseori ascund un temperament sensibil si emotiv. Traiesc la intensitate maxima fiecare sentiment si sunt recunoscuti pentru instabilitatea de care dau dovada uneori.

Verbul caracteristic al Scorpionului este: a dori.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator sunt mari amatori de aventura si distractii. Au un simt ascuti al intuitiei si intotdeauna se ghideaza dupa al saselea simt. Sunt prieteni devotati si nutresc un respect deosebit pentru lege si reguli. Se maturizeaza destul de repede si dau dovada de intepelciune si un calm iesit din comun in cazul situatiilor extreme.

Verbul caracteristic al Sagetatorului este: a simti.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se remarca printr-un temperament calculat si hotarat. Dau dovada de responsabilitate si cumpatare chiar si in cele mai dificile momente, fiind un exemplu pentru cei din jur. Sunt persoanele ideale pe care te poti baza intotdeauna la nevoie. De asemenea, nu vor uita niciodata sa rasplateasca un prieten care le-a fost aproape la greu.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri