Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie

Afla verbul caracteristic pentru fiecare zodie. Fiecare semn din horoscop este caracterizat de un anumit verb care ii contureaza personalitatea. Afla-ti si tu verbul caracteristic in functie de zodia in care te-ai nascut:

Verbul caracteristic al Capricornului este: a promite.

zodiac si verb specific Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt imprevizibili si moderni. Isi doresc sa se ghideze mereu dupa propriile reguli, neacceptand constrangeri sau obligatii. Sunt inclinati catre ideal si viseaza la o lume mai buna. De aceea militeaza pentru egalitatea intre oameni, sunt buni mediatori si nu suporta conflictele.

Verbul caracteristic
al Varsatorului este: a trebui.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt spirituali si sensibili. Recunoscuti pentru toleranta de care dau dovada, pot fi impresionati cu usurinta. Deseori au de pierdut, deoarece cad victima propriei naivitati. Evita conflictele si confruntarile directe, deoarece nu le place sa faca acuzatii. Au tendinta de a se ingrijora in exces, devenind extraordinar de posesivi.

Verbul carcateristic al Pestilor este: a iubi.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc