Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Pluto in horoscopul european

Cea de-a noua planeta a sistemului solar, Pluto este responsabila pentru trasaturile mai putin placute ale nativilor. Descopera si tu influenta manifestata de Pluto in zodia ta:

horoscop planeta

Cea de-a noua planeta a sistemului solar, Pluto este responsabila pentru trasaturile mai putin placute ale nativilor. Descopera si tu influenta manifestata de Pluto in zodia ta:

Berbec


Nerabdarea, dorinta de schimbare si ambitia sunt caracteristicile definitorii ale nativului Berbec. Desi nimeni nu s-a nascut invatat, acesta isi doreste sa exceleze in orice domeniu si va face tot posibilul sa devina cel mai bun. Pluto ii accelereaza simtul competitiv si dorinta de iesi mereu invingator. In mod negativ, cea de-a noua planeta ii subliniaza Berbecului incapatanarea si izbucnirile violente.

Taur


Sensibil si afectuos, Taurul are o personalitate complexa extrem de nuantata. Este gratios si rabdator, foarte atent in ceea ce face multumindu-se doar cu perfectiunea. Tacut in aparenta, stie foarte bine cand si cum trebuie sa actioneze. Aflat sub influenta lui Pluto isi doreste mai mult ca oricand sa domine si sa fie ascultat. De asemenea, Pluto in Taur dezvolta creativitatea si curiozitatea catre frumos.

Gemeni

Nativii zodiei sunt recunoscuti pentru temperamentul schimbator si placerea comunicarii. Pluto instiga curiozitatea si sarcasmul Gemenilor. In general, nativii nu se gandesc prea mult inainte sa vorbeasca vrute si nevrute. Si in privinta criticilor sunt la fel de directi, asadar nu se feresc sa-si dezvaluie dezabrobarea in privinta celorlalti. Volubili si dinamici, permanent in miscare evita angajamentele pe termen lung.

Rac

Racii sunt persoane emotive si rezervate, foarte usor de impresionat. Pluto le influenteaza modul in care abordeaza conflictele si situatiile tensionate. De aceea, sunt afectati puternic de orice esec sentimental si nu se impaca foarte bine cu schimbarile bruste. Aparent lenti si timorati, sunt capabili sa ia atitudine cand trebuie sa isi sustina drepturile.


Leu


Nativii zodiei Leu sunt persoane impunatoare si curajoase care adora sa isi asume riscuri. Sunt amabili si prietenosi, dar nu-i vor ierta usor pe cei care ii dezamagesc. Pluto ii provoaca sa-si dovedeasca puterea de cunoastere si capaciatile de lideri. De asemenea, planeta le intensifica dorinta de autocontrol si interes in plan profesional. In dragoste ar putea exagera cu posesivitatea si accesele de gelozie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc