Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Pluto in horoscopul european

Cea de-a noua planeta a sistemului solar, Pluto este responsabila pentru trasaturile mai putin placute ale nativilor. Descopera si tu influenta manifestata de Pluto in zodia ta:

planete si zodii Fecioara


In privinta nativilor Fecioara, Pluto isi manifesta influenta in mod special in sectorul dragostei. Fecioarele sunt recunoscute pentru dorinta de perfectiune si simtul critic de care dau dovada. Asadar, nativii devin si mai pretentiosi cu partenerul de viata. Sunt mai poesivi, au asteptari exagerate si isi doresc tot mai multe dovezi de iubire.

Balanta


Nativii zodiei Balanta stapanesc foarte bine comunicarea si arta negocierii. Stiu sa-si impuna puctul de vedere cu tact si indemanare, manipulandu-i cu usurinta pe cei din jur. Sub influenta lui Pluto pot deveni egoisti, preocupati in mod special doar de propriul interes. In privinta dragostei tind sa devina obsedati de control si excesiv de pretentiosi.

Scorpion


Pluto provoaca schimbari radicale in cazul Scorpionilor.Impreuna cu Marte guverneaza nativii zodiei, fiind responsabili pentru iesirile necontrolate si accesele de furie. Totodata, planetele subliniaza si temperamentul erotic, plin de imaginatie al Scorpionilor. Apetitul sexual crescut si inclinatia catre placeri senzuale extreme, se datoreaza influentei planetei Pluto.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane extrovertite, dinamice si pline de viata. Dispun de o energie iesita din comun, ambitie si o intuitie remarcabila. Se exprima foarte usor in conversatie, dar pot deveni irascibili daca sunt contrazisi fara argumente solide. Pluto le amplifica dorinta de a se impune. Nimeni nu le poate ingradi libertatea si sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe pentru a-si sustine afirmatiile.

Capricorn


Intelepciunea si amabilitatea sunt calitatile definitorii ale nativilor din Capricorn. Sunt persoane de cuvant, hotarate care stiu intotdeauna sa isi respecte angajamentele. Totusi, ambitia se poate transforma si intr-un defect greu de ignorat in anumite ciscumstante. Sub guvernarea lui Pluto pot deveni lacomi sau orgoliosi.

Varsator


Varsatorii sunt definiti de nonconformism si idealism, de aceea sunt permanent pe picior de schimbare. Se plictisesc foarte repede si sunt mereu in cautarea aventurii si a cunoasterii. Nu acorda atentie detaliilor si nu dau dovada mereu de toleranta. Sub influenta lui Pluto pot deveni egoisti sau nerabdatori. In dragoste au nevoie de intelegere si sustinere din partea partenerului.

Pesti


Pluto dezvolta nativilor din zodia Pesti latura pesimista si teama de esec in relatii. Nativii sunt extrem de visatori si nu de putine ori au de pierdut deoarece treiesc intr-o lume a utopiilor. Sunt devotati si afectuosi, dar pot reactiona extrem de agresiv daca descopera ca au fost inselati. In dragoste tin mereu cont de anumite conceptii si nu aproba compromisurile.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc