Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Te favorizeaza astrele sau traversezi o perioada tensionata in perioada urmatoare? Citeste horoscopul lunii octombrie si afla ce surprize ti-a rezervat zodiacul:

astrologie in luna octombrie Te favorizeaza astrele sau traversezi o perioada tensionata in perioada urmatoare? Citeste horoscopul lunii octombrie si afla ce surprize ti-a rezervat zodiacul:

Berbec

Berbecii sunt in armonie cu toata lumea. Se bucura de succes in plan profesional si fac fata cu brio provocarilor. Cu siguranta, zilele de concediu i-au ajutat sa se relaxeze suficient. De aceea, s-au intors cu forte proaspete si planuri mari pentru cariera lor. Totusi, ar trebui sa actioneze treptat. Daca vor fi tentati sa se apuce de prea multe lucruri deodata, rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor.

Taur

Viseaza cu ochii deschisi gandindu-se inca la zilele de vara sau la concediu. Ar trebui sa se mobilizeze deoarece ii asteapta o perioada aglomerata. Proiectele ii solicita mai mult ca niciodata la serviciu si nici viata personala nu este tocmai intr-o lumina favorabila. Taurii se confrunta cu probleme in cuplu. Desi situatia este tensionata se intrevede totusi o posibilitate de comunicare cu sanse mari de reusita.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se concentreaza intens asupra carierei. Sunt in cautarea jobului perfect care sa ii motiveze atat in plan social, cat si in plan financiar. Isi doresc sa se refugieze in munca si activitati care sa le trezeasca interesul. Relatia de cuplu trece printr-o perioada de rutina deoarece nu mai este la fel de satisfacatoare. De asemenea, apar tentatii greu de refuzat care ar putea favoriza noi inceputuri.

Rac

In luna octombrie nativii zodiei Rac se concentreaza intens asupra vietii de cuplu. Daca si-au neglijat partenerul de viata din cauza programului prea aglomerat sunt hotarati sa se revanseze printr-un comportament deosebit. Planuiesc o excursie romantica sau un cadou special. Atentie totusi la bani. Situatia financiara nu va permite sa exagerati cu cheltuielile.

Leu

Nativii zodiei Leu se concentreaza asupra sectorului sentimental. Au planuri marete si se pregatesc sa ia decizii care le vor influenta viitorul. Fie sunt gata sa isi asume responsabilitati, fie au in plan sa isi caute pe altcineva. Au o activitate intensa si pe plan profesional. Sunt mai hotarati ca niciodata sa-si puna in valoare toate calitatile pentru a-si impresiona superiorii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc