Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Te favorizeaza astrele sau traversezi o perioada tensionata in perioada urmatoare? Citeste horoscopul lunii octombrie si afla ce surprize ti-a rezervat zodiacul:

horoscopul lunii octombrie Fecioara Se recomanda toleranta si prudenta in luna octombrie. Nativii zodiei Fecioara au tendinta sa-si impuna parerea in fata tuturor, fapt care va starni certuri si nemultumiri. Atat la locul de munca dar si in cuplu ar trebui sa dea dovada de mai multa intelegere. Mai mult, in curand ar putea avea nevoie de sustinerea apropiatilor, asadar nu este momentul potrivit pentru discutii tensionate.

Balanta

Nativii zodiei Balanta se bucura de armonie si intelegere. Pasesc visatori in luna octombrie si isi fac planuri mari pentru viitor. Soarele isi face aparitia in casa dragostei, asadar nu vor duce lipsa de pasiune si caldura. Si in plan profesional se anunta o perioada mai linistita. Energia si optimismul le stimuleaza capacitatea de concentrare.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt favorizati de astre in luna octombrie. Venus si Jupiter stationeaza in casa iubirii, conferindu-le protectie si foarte multe surprize placute. Scorpionii dobandesc un farmec irezistibil care-i propulseaza cu usurinta in centrul atentiei. Nativii singuri au sanse sa inceapa o noua relatie. Trebuie doar sa isi doreasca foarte mult acest lucru si sa se lase mai des purtati de val.

Sagetator

In prima parte a lunii Sagetatorii intampina o perioada tensionata in plan profesional. Se anunta schimbari, proiecte noi si trebuie sa depuna eforturi suplimentare fara sa se planga. Familia este de asemenea in atentia lor. Au de rezolvat chestiuni mai vechi, ori se prevede o reuniune importanta la care trebuie sa participe. In dragoste nu au loc schimbari majore.

Capricorn

In luna octombrie nativii zodiei Capricorn se concentreaza asupra carierei. Sunt perseverenti si ambitiosi, preocupati mai mult ca oricand sa faca o buna impresie la locul de munca. De asemenea, isi propun sa faca si economii. Daca in concediu si-au permis sa fie risipitori, de aceasta data isi doresc sa administreze atent veniturile financiare.

Varsator

Nativii zodiei Varsator au sansa sa isi indeplineasca o dorinta mai veche in luna octombrie. Fie este vorba de o calatorie, fie isi vor gasi implinirea intr-o relatie care sa le satisfaca toate aspiratiile. Sunt energici si optimisti, asadar fac o impresie buna si in plan profesional.

Pesti

Nativii zodiei Pesti traverseaza o perioada alerta in octombrie. Participa la foarte multe evenimente si sunt extrem de solicitati la locul de munca. Spre jumatatea lunii se anunta o perioada mai echilibrata. Au nevoie de tandrete si afectiune, de aceea ar fi indicat sa se concentreze mai mult asupra vietii de cuplu.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc