Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sufletelor pereche in luna a zecea

Mai ai de asteptat pentru vesti bune in sectorul sentimental, ori ti-ai intalnit deja perechea? Descopera cum stai cu dragostea, citind horoscopul sufletelor pereche in luna a zecea

Mai ai de asteptat pentru vesti bune in sectorul sentimental, ori ti-ai intalnit deja perechea? Descopera cum stai cu dragostea, citind horoscopul sufletelor pereche in luna a zecea

Berbec


Luna octombrie este prielnica pentru discutii si planuri de lunga durata. Viata de cuplu se poate imbunatati considerabil, ori poate cunoaste schimbari majore. Nativii cu ganduri mari pentru viitor ar trebui sa faca mai repede pasul cel mare. Altfel, cei nehotarati, aflati de mult intr-o perioada incerta ar trebui sa puna capat indoielilor. Urmeaza o perioada de schimbare, favorabila pentru noi inceputuri.
Sfatul lunii: profita de orice oportunitate.

Taur


Nativii zodiei Taur nu traverseaza o perioada excelenta in plan sentimental. Horoscopul sufletelor pereche anunta momente mai placute in partea a doua a lunii octombrie. Au oportunitatea sa cunoasca o persoana de sex opus care le va deveni foarte apropiata in viitor.
Sfatul lunii: nu lasa norocul sa-ti scape asa de usor.

Gemeni


Gemenii au parte de armonie si tandrete. Horoscopul sufletelor pereche din luna a zecea prezice fericire in casa iubirii. Atractia este la cote maxime asadar, nu-i de mirare ca nativii se bucura de o atentie sporita din partea partenerului. In luna octombrie totul este posibil: de la flirturi indraznete si plimbari romantice, pana la aventuri pasionale.
Sfatul lunii: inainte sa cedezi tentatiei, gandeste-te la consecinte.

Rac

Nativii zodiei Rac nu au parte de schimbari majore in viata de cuplu. Luna octombrie se anunta linistita, fara evenimente majore. Racii au foarte multe planuri de viitor si vor sa petreaca momente deosebite in compania persoanei iubite. Nativii care se refac dupa o recenta despartire mai au de asteptat pana vor intalni o noua iubire.
Sfatul lunii: tine-ti prietenii aproape dar nu te lasa influentat de ei in totalitate.

Leu


Leii sunt mai romantici ca oricand in aceasta luna. Fie s-au indragostit iremediabil si le e teama sa-si recunoasca sentimentele, ori traverseaza o perioada mai sensibila. Poate fi vorba despre o separare mai recenta, ori o poveste mai veche le trezeste amintiri. Ar fi bine sa revina in curand cu picioarele pe pamant si sa deschida ochii bine in jur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc