Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sufletelor pereche in luna a zecea

Mai ai de asteptat pentru vesti bune in sectorul sentimental, ori ti-ai intalnit deja perechea? Descopera cum stai cu dragostea, citind horoscopul sufletelor pereche in luna a zecea

Sfatul lunii: spune ceea ce simti, altfel totul va ramane doar o inchipuire.

Fecioara

Fecioarele pornesc in cautarea iubirii. Nativii care au gasit-o vor face tot posibilul pentru a-si multumi perechea. Cei singuri nu rateaza nici o oportunitate care le-ar putea aduce in dar o noua cucerire. Participa la evenimente, merg la petreceri, fiind extrem de activi si deschisi provocarilor.
Sfatul lunii: bucura-te de fiecare clipa fara sa mai analizezi fiecare detaliu.

Balanta


Nativii zodiei Balanta sunt privilegiati de Venus in luna octombrie. Horoscopul sufletelor pereche le prezice intelegere si foarte multe aromonie. Au parte de evenimente placute, intalniri si foarte multa comunicare in cuplu. Cu diplomatie si amabilitate, ar putea solutiona si tensiuni mai vechi.
Sfatul lunii: lasa intrebarile pe alta data; acum profita!

Scorpion


A venit timpul pentru o schimbare. Relatiile longevive vor fi supuse unor incercari si vor dainui doar daca sunt suficient de puternice. Nativii care aleg sa se desparta vor avea in curand motive de bucurie si nu de regret. Venus le pregateste surprize placute pe viitor.
Sfatul lunii: nu te lasa influentat de trecut si cauta sprijinul apropiatilor.

Sagetator


Sagetatorii traverseaza o perioada promitatoare in plan sentimental. Nativii aflati intr-o relatie se bucura de armonie si cel putin in prima jumatate a lunii nu apar evenimente neplacute. Cei singuri s-ar putea implica in aventuri de scurta durata. Totusi, nu-i exclus sa regrete anumite decizii luate la indemnul prietenilor.
Sfatul lunii: nu te implica prea mult daca nu te simti pregatit.

Capricorn


Nativii zodiei Capricorn sunt energici si entuziasti. Au si motive: Venus paseste in casa iubirii si le aduce oportunitati nesperate. Cei singuri au sanse mari sa-si schimbe statutul in aceasta luna. Capricornii aflati intr-o relatie vor primi afectiunea si intelegerea de care au nevoie din partea persoanei iubite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc