Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum satisfaci nativii zodiacului

Ce prefera iubitul tau in pat? Vrea sa fie dominat, ori este mai degraba inhibat? Citeste horoscopul de mai jos si afla cum satisfaci barbatii zodiacului:

Ce prefera iubitul tau in pat? Vrea sa fie dominat, ori este mai degraba inhibat? Citeste horoscopul de mai jos si afla cum satisfaci barbatii zodiacului:
Berbec

Barbatii nascuti in zodia Berbec au o imaginatie bogata si le place sa-si experimenteze fiecare fantezie sexuala. Asadar, partenera lui trebuie sa fie foarte atenta la semnalele pe care le primeste cand sunt impreuna. Romantismul nu este punctul sau forte si ii place sa treaca la actiune fara prea multe tatonari. Fii activa, dezinhibata si inlocuieste preludiul banal cu un masaj erotic pe care nu-l va refuza.

Taur
Nativii zodiei Taur sunt senzuali si romantici in dormitor. Se lasa cuceriti printr-o simpla privire sau printr-o mangaiere tandra. Manifesta un interes deosebit pentru gastronomie, asadar n-ar strica sa ii servesti desertul direct de pe corpul tau gol. Cucereste-l prin miscari gratioase; barbatii Taur sunt foarte atenti la detalii. Gatul este zona lor erogena; va fi placut surprins daca o sa ii acorzi o atentie speciala.

Gemeni
Barbatii nascuti in zodia Gemeni adora jocurile in pat. Sunt receptivi la nou, au o imaginatie bogata si isi doresc partide de amor pasionale. Ii incita discutiile murdare, asadar ii poti deschide apetitul pentru erotism cu cateva aluzii sexuale. Nu-i neglija nici buzele sau incheietura palmei, zone cu o extrema sensibilitate pentru nativi.

Rac
Barbatii nascuti in zodia Rac sunt extrem de sensibili si adora tandretea in dormitor. Nu au inclinatii agresive, fiind mai degraba niste romantici incurabili. Bauturile fine si jocurile inocente sunt suficiente pentru a-i starni pasiunea. Racii adora sa faca dragoste in apa, asadar invita-l la o baie prelungita sau propune-i un dus fierbinte. Cu siguranta, n-o sa te refuze.

Leu
Leul se simte foarte fericit atunci cand stabileste regulile jocului. Asadar, pentru a-l satisface trebuie sa il lasi pe el sa preia controlul in dormitor; cel putin pentru inceput. Apoi, acorda-i toata atentia pe care o merita. Cum? Intr-un stil agresiv, bineinteles; muscaturile si zgarieturile cu varful unghiilor nu vor face decat sa ii sporeasca psiunea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc