Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum satisfaci nativii zodiacului

Ce prefera iubitul tau in pat? Vrea sa fie dominat, ori este mai degraba inhibat? Citeste horoscopul de mai jos si afla cum satisfaci barbatii zodiacului:

Fecioara
Barbatul Fecioara adora sa fie rasfatat in pat. Daca in general este greu de multumit si critica pe toata lumea, in dormitor isi schimba radical comportamentul. Este curios si receptiv la propuneri indecente. Ii place sa interpreteze anumite roluri, asadar i-ai putea propune o sceneta erotica in care voi doi veti fi personajele principale.

Balanta
Barbatul nascut in zodia Balanta este puternic influentat de ceea ce vede, asadar poti sa ii dezvalui intentiile tale pentru o noapte de neuitat asteptandu-l imbracata provocator. Uita de prejudecati si pune-ti corpul in valoare. Va fi nerabdator sa iti poata mangaia mai repede abdomenul ori sanii intrevazuti prin rochia transparenta.

Scorpion
Nativii zodiei Scorpion sunt fascinati de mister si isi manifesta puternic instinctele erotice. Sunt atrasi de tot ce e nou sau interzis, asadar cel mai simplu mod de a-l satisface in pat este sa incalci toate regulile. Uita de inhibitii, costumeaza-te intr-o politista sexy si aresteaza-l pentru o noapte. Cu siguranta, nu va protesta.

Sagetator
Barbatul nascut in zodia Sagetator iubeste libertatea de miscare in pat. Asadar, il vei satisface cu siguranta daca vei veni mereu cu idei noi, cat mai dezinhibate. Flirteaza indecent si propune-i pozitii sexuale care sa-i puna la lucru musculatura. Va fi incantat sa-si puna in evidenta forta si barbatia.

Capricorn
Conservator si melancolic, barbatul Capricorn se dezlantuie in dormitor. Ascunde un temperament pasional care de-abia asteapta sa-si impartaseasca fanteziile erotice. Il starnesti usor daca il amagesti cu un preludiu banal, apoi iti dezvalui adevaratele intentii. Daca ii faci de la inceput o propunere indecenta, s-ar putea sa te refuze. Insa, odata starnit va fi chiar incantat sa contribuie la amplificarea placerii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc