Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea in semnele zodiacului european

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul lui perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:

compatibilitatea zodiilor Berbec


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator


Cu Berbecul nu va face casa buna. Impartasesc acealasi principii si nici unul dintre ei nu stie sa piarda. O relatie cu un Leu poate fi de asemenea compromisa. Vor avea o viata sexuala pasionala, dar sunt la fel de orgoliosi. Sagetatorul este partenerul perfect pentru Berbecul impulsiv.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn


Taurul este pasional, asadar poate fi pe placul Berbecului. Insa intr-o relatie de durata ar putea deveni plictisitor. Fecioara este prea rezervata si Berbecul este prea direct. Sansele unei relatii reusite sunt minime. Capricornul il atrage, dar poate fi prea conservator pentru nativ.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator


Gemeni poate fi sufletul pereche al nativului Berbec. Se completeaza reciproc si impartasesc acealeasi aspiratii. Balanta este partenerul sexual perfect, asadar atractie irezistibila intre cei doi. Si Varsatorul este un partener excelent; ca si Berbecul iubeste distractia si aventura.

Compatibilitatea co zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti


Racul este prea lent pentru dinamicul Berbec. Scorpionul il atrage si cei doi pot avea o relatie fierbinte. Nativul zodiei Pesti este prea sensibil pentru Berbec, asadar intre cei doi legatura ar fi aproape nula.

Taur


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Nativul Taur este romantic si Berbecul este pasional. Intre cei doi s-ar putea infiripa ceva, dar nu va fi de durata. Leul este orgolios, competitiv, total incompatibil cu Taurul. Nativul Sagetator este nonconformist si prezinta un interes crescut pentru aventuri. Poate fi doar bun prieten cu devotatul Taur.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc