Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea in semnele zodiacului european

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul lui perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:

Desi sunt la fel de pasionali, doi tauri intr-un cuplu s-ar putea plictisi la un moment dat. Pe langa placerile sexuale, trebuie sa-si mai descopere si alte preocupari comune. Fecioara este conservatoare si loiala, asadar poate fi pe placul Taurului. Capricornul poate parea rezervat, insa ar putea avea o legatura de durata cu nativul Taur.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Relatia Taur-Gemeni promite dar poate fi instabila. Balanta este pasionala si romantica, pe placul Taurului. Ar putea convietui impreuna daca vor face cateva compromisuri. Varsatorul este o persoana independenta, nepotrivita cu Taurul posesiv.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti


Racul poate fi sufletul pereche al nativului Taur. Relatia Taur-Scorpion va fi pasionala, deoarece ambii sunt compatibili in pat. Pe parcurs insa, pot aparea neintelegeri. Alaturi de Pesti va redescoperi linistea si armonia.

compatibilitate suflete pereche Gemeni


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Relatia Gemeni-Berbec este cu siguaranta sortita sa reziste. Leul este de asemenea un partener excelent pentru nativul Gemeni. Ambii se completeaza de minune. Sagetatorul este nestatornic si dinamic, asadar va sti sa-i mentina aprins interesul.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Taurul nu reprezinta cea mai buna optiune pentru energicul nascut in zodia Gemeni. Fecioara critica si atenta la detalii nu va face de asemenea casa buna cu nativul. Capricornul ii trezeste interesul dar poate deveni plictisitor.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator


Doi Gemeni se simt excelent impreuna. Trebuie sa fie suficient de maturi pentru a forma si un cuplu de durata. Balanta este prea nehotarata, iar Varsatorul poate fi un partener excelent pentru aventuri lipsite de implicatii sentimentale.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti

Gemeni si Rac reprezinta o combinatie care va rezista cu greu. Scorpionul este prea posesiv iar Geamanul iubeste libertatea, deci nu. Pestii si Gemenii au multe in comun dar trebuie sa fie foarte sinceri si devotati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc