Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea in semnele zodiacului european

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul lui perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:

Rac
Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Racul si Berbecul au temperamente foarte diferite, de aceea nu vor rezista mult impreuna. Leul este prea orgolios si nu apreciaza relatiile de durata. Sagetatorul iubeste riscul, in timp ce Racul inclina catre stabilitate.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Taurul poate fi sufletul pereche al nativului Rac. Fecioara este conservatoare si apreciaza securitatea, asadar pe placul Racului. Capricornul nu acorda o atentie prea mare declaratiilor romantice. Racul este sensibil si emotiv, asadar pot avea o relatie instabila.

compatibilitatea zodii Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator


Relatia Rac-Gemeni degaja o energie sexuala foarte puternica. Balanta se va adapta cu greu langa un Rac prea tacut, asadar sunt sanse slabe pentru relatii longevive. Varsatorul este prea distrat, vorbaret si nu se va adapta usor langa un partener atat de diferit.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti

Racul va face casa buna cu un partener nascut in aceeasi zodie. Scorpionul reprezinta de asemenea o pereche potrivita pentru romanticul Rac. Pasiunea va atinge cote maxime intre cei doi. Pestii sunt visatori si enigmatici. Ar putea atrage atentia Racului; se vor complete reciproc.

Leu


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Leul si Berbecul au interese comune dar sunt la fel de orgoliosi. Viata sexuala va fi plina de pasiune. Doi Lei in aceeasi cusca nu vor avea o viata trainica. Sagetatorul este dinamic si independent, asadar il poate cuceri pe nativ cu usurinta.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn


Taurul nu va rezista prea mult langa un Leu nesatornic. Fecioara tinde sa-si impuna prea mult punctul de vedere, fapt care va declansa nemultumirea nativului. Capricornul este fidel si devotat, incompatibil cu Leul aventurier.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc