Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea in semnele zodiacului european

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul lui perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:


Leul si Gemenii pot avea o relatie stabila, deoarece au multiple interese comune. Balanta completeaza perfect temperamentul Leului, motive pentru care ar putea trai fericiti impreuna. Varsatorul si Leul au temperamente opuse, dar contrastele se atrag.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti

Leul si Racul pot forma o pereche fericita daca vor sti sa modereze conflictele. Scorpionul misterios si pasional, inevitabil va atrage atentia nativului Leu. Intre ei se va infiripa usor o idila. Cu Pestii nu au mare lucru in comun, dimpotriva sunt foarte diferiti.

Fecioara


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Fecioara si Berbecul au personalitati distincte. Unul impulsiv, celalalt enigmatic, asadar nu au sanse mari pentru o relatie implinita. Cu Leul ar fi mai multe sanse de reusita atata timp cat ambii vor lupta pentru interese comune. Sagetatorul este foarte diferit fata de nativul Fecioara. Au asteptari diferite si ajung deseori la certuri.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Taurul este sincer si realist, asadar poate fi pe placul Fecioarei capricioase. Doua Fecioare ar putea sa convietuiasca impreuna, dar relatia lor nu va fi tocmai una linistita. Capricornul este partenerul ideal al Fecioarei. Linistit, cu picioarele pe pamant, va sti sa-i satisfaca doleantele.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Fecioara cauta stabilitate, iar Gemenii nu exceleaza la acest capitol. Sunt foarte schimbatori si reactioneaza bine in fata criticilor. Balanta este prea nehotarata; singurul punct comun dintre cei doi va fi gustul pentru frumos. Varsatorul vrea libertate, deloc pe placul Fecioarei conservatoare.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti


Fecioara si Racul se completeaza reciproc si fac pereche buna in dormitor. Cu Scorpionul poate iesi o combinatie interesanta, mult mai fierbinte in asternuturi. Nativul zodiei Pesti intruneste din plin calitatile dorite de Fecioara, asadar legatura dintre ei poate fi intr-adevar ideala.

Balanta


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Balanta si Berbecul se completeaza foarte bine. Unul este dinamic, celalalt pasional, asadar vor avea multe sa descopere impreuna. Legatura cu un Leu poate fi promitatoare. Cei doi au teluri comune dar vor intampina probleme la capitolul hotarari importante. Sagetatorul si Balanta vor fi atrasi unul de celalalt deoarece au pasiuni asemanatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc