Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatea in semnele zodiacului european

Descopera cat de bine te potrivesti cu partenerul tau de viata. Testeaza-ti compatibilitatea in toate semnele zodiacului european. Afla tot ce nu stiai despre caracterul lui perechii tale! Daca iti este mai usor foloseste modulul de compatibilitate:

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Taurul poate deveni posesiv iar Balanta apreciaza libertatea de miscare. De aceea intre ei va fi o legatura instabila. Fecioara este inflexibila si rece, asadar total incompatibila cu o Balanta sensibila. Capricornul poate fi un partener sexual compatibil, dar mai are de munca in privinta temperamentului pentru a fi pe placul celuilalt.

Compatibilitatea cu zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Gemenii se potrivesc foarte bine cu Balantele. Au temperamente asemanatoare si asteptari comune. Doi nativi la fel de pasionali si romantici cu siguranta se vor intelege de minune pentru inceput. Asadar, doua Balante in relatie vor invata multe una de la cealalalta, dar nu ar trebui sa fie la fel de indecise. Varsatorul ar trebui sa se inteleaga foarte bine cu Balanta. Ambii apreciaza libertatea, sunt foarte sociabili si in pat nu duc lipsa de imaginatie.

Compatibilitatea cu zodiile de apa: Rac ,Scorpion, Pesti

Un Rac prea emotiv ar putea fi intimidat de o Balanta foarte indrazneata. Relatia nu va functiona doar cu declaratii de dragoste. Scorpionul este hotarat si dinamic, in timp ce Balanta nu stie uneori ce isi doreste. Ambii trebuie sa faca multe compromisuri ca relatia sa mearga. Pestii sunt visatori si sensibili insa la un moment dat pot isca nemultumiri daca devin prea posesivi.

Scorpion


Compatibilitatea cu zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Scorpionul si Berbecul sunt la fel de energici si se inteleg foarte bine in plan sexual. Vor aparea probleme deoarece ambii sunt patronati de Marte care le va spori incapatanarea si dinamismul. Leul poate fi o partida atragatoare, dar se va dovedi prea superficial pentru Scorpion. Libertatea si independenta sunt caracteristicile definitorii ale Sagetatorului, total opuse pentru Scorpionul care vrea stabilitate.

Compatibilitatea cu zodiile de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn


Taurul are multe in comun cu nativul Scorpion. Si in pat se inteleg de minune dar sunt la fel de incapatanati. Relatia Fecioara-Scorpion este instabila si presarata cu discutii. Alaturi de Capricorn formeaza o echipa buna. Scorpionul va admira seriozitatea si dorinta de implicare a nativului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc