Setari Cookie-uri

Horoscopul psihologic: Cum iubeste fiecare zodie

Afla totul despre profilul emotional caracteristic fiecarui semn zodiacal. Descopera cum iubeste fiecare zodie si cum se comporta nativii intr-o relatie:

Afla totul despre profilul emotional caracteristic fiecarui semn zodiacal. Descopera cum iubeste fiecare zodie si cum se comporta nativii intr-o relatie:

Cum iubeste fiecare zodie Berbec


Berbecul se aprinde repede in dragoste si iubeste pasional, fara retineri. Este spontan si direct, asadar nu intampina dificultati in a-si declara iubirea. Se apropie foarte usor de partenerul sau gratie caracterului prietenos si sociabil. Asemenea unui copil rasfatat, isi doreste sa-si vada cat mai repede dorintele indeplinite. Nu este foarte rabdator insa ascunde o sensibilitate aparte.

Taur


Nativul zodiei Taur este romantic si emotiv. Cand se indragosteste se dedica total perechii sale. Incarcat de forta si entuziasm devine partenerul perfect, devotat si afectuos. In timp poate deveni dominator, dorind sa exercite un control total asupra celuilalt. Trebuie sa invete sa-si controleze incapatanarea si posesivitatea.

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni nu se indragosteste foarte usor. Ii place sa se joace cu inima celuilalt. Flirtul este a doua natura a sa, de aceea stie intotdeauna cum sa faca impresie buna. Comunicarea, dinamismul si dorinta de schimbare sunt esentiale in relatia cu un Geaman. Nativul poate fi superficial la inceputul relatiei, deoarece nu este adeptul legaturilor de durata. Intr-un cuplu inainte de toate, vrea sa se simta inteles.

Rac


Sensibil si plin de imaginatie, Racul este un partener devotat in dragoste. De-ndata ce s-a indragostit, principala sa misiune este sa-I faca fericit pe cel de langa el. In general daruieste mai mult decat primeste si se simte implinit doar intr-o relatie serioasa, menita sa-i ofere stabilitate. Nativul este protector si are foarte multe de oferit. Singur se simte incomplet, foarte nefericit.

Leu


Nativul Leul este exuberant si pasional in dragoste. Iubeste intens, dar cauta sa trezeasca aceleasi sentimente si partenerului sau. Daca este nesigur, prefera sa-si consume dragostea in tacere de teama unui refuz. Intr-o relatie isi doreste sa domine si asteapta respect. La randul lui va oferi foarte multa atentie si intelegere. De asemenea, cadourile scumpe reprezinta alta modalitate prin care isi exprima iubirea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc