Setari Cookie-uri

Horoscopul psihologic: Cum iubeste fiecare zodie

Afla totul despre profilul emotional caracteristic fiecarui semn zodiacal. Descopera cum iubeste fiecare zodie si cum se comporta nativii intr-o relatie:


horoscop psihologic semn zodiacal Fecioara

Fecioara isi doreste mereu sa detina controlul. De aceea, si in dragoste actioneaza prudent. Daca se indragosteste accidental este cuprinsa de panica. Nesiguranta o sperie, deoarece este adepta stabilitatii si a relatiilor devotate. Fecioara isi doreste dovezi de iubire si nu tolereaza minciuna. Isi propune sa ramana mereu cu picioarele pe pamant si nu-si manifesta dragostea in public.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este romantic si visator. Inainte de toate isi doreste sa fie confidentul perechii sale si apoi partener de viata. Detesta singuratatea si se afla mereu in cautarea sufletului pereche. Odata ce l-a intalnit ii va oferi atentia neconditionata. Balanta apreciaza sinceritatea si corectitudinea intr-o relatie.

Scorpion


Nativul zodiei Scorpion are o viziune complexa asupra iubirii. Este misterios, calculat si cand se indragosteste are o atitudine iesita din comun. Poate fi tacut, prea secretos ori sarmant si cuceritor. Nu este insistent si ii place sa pastreze aparentele. Isi dezvaluie adevaratele sentimente in intimitate, cand este convins ca i se raspunde la fel.

Sagetator

Sagetatorul apreciaza libertatea si diversitatea. Iubeste schimbarile bruste si nimic nu-l ia pe nepregatite. Se indragosteste usor, deoarece nu isi impune limite si ii place sa traiasca dupa propriile reguli. Dragostea langa el este neobisnuita, plina de neprevazut. Este capabil de intelegere si sacrificii intr-o relatie, dar nu suporta gelozia si toanele.

Capricorn

Capricornului ii place siguranta si trateaza cu responsabilitate o relatie. Nu-si pierde niciodata mintile atunci cand se indragosteste si prefer sa para distant. Tine la imaginea lui si nu ii place sa fie pus in situatii jenante. Isi controleaza permanent emotiile si tinde sa fie prea realist. Poate fi greu de cucerit si prefera discretia.

Varsator

Varsatorul este neconventional. Are nevoie de independenta si apreciaza relatiile care-i respecta spatiul personal. Este sincer si afectuos, dar nu-i place sa fie constrans. Surprizele si schimbarile ii mentin viu interesul in cuplu. La randul lui, nativul este loial si obisnuieste sa-si surprinda nincetat perechea.

Pesti

Nativul zodiei Pesti este visator si sentimental. Este in stare sa-si dedice toata atentia persoanei iubite. Complex si dual, nu este complet onest. Deoarece se ataseaza deseori de persoana nepotrivita, isi controleaza foarte bine sentimentele. Traieste intens fiecare emotie si iubeste cu pasiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc