Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si dragostea in luna a XII-a

Dragostea se situeaza cu siguranta in centrul zonelor de interes. In luna a XII-a descopera ce surprize ti-au rezervat astrele in sectorul sentimental:

Dragostea se situeaza cu siguranta in centrul zonelor de interes. In luna a XII-a descopera ce surprize ti-au rezervat astrele in sectorul sentimental:
astrologie zodiile si dragostea in luna decembrie
Berbec


Luna a XII-a se anunta tumultoasa in plan sentimental. Actuala ta relatie are nevoie de mai multa atentie si preocupare. Incearca sa porti o discutie sincera si descopera daca primsti ceea ce iti doresti. Nativii singuri trebuie sa fie mai hotarati daca aspira la o legatura de durata. Aventurile si flirtul fac parte din programul lunii decembrie.

Taur


In luna decembrie dragostea este un sector privilegiat de astre. Solutionezi probleme mai vechi si se pare ca in sfarsit, relatia ta cunoaste o panta ascendenta. Daca esti singur de multa vreme nu este exclus ca la inceputul acestei luni sa legi o relatie frumoasa. Depinde foarte mult de tine; trebuie sa fii indraznet si sa-ti asumi anumite riscuri.

Gemeni


Dragostea in luna a XII-a este nestatornica si plina de neprevazut. Trebuie sa recunosti ca actuala relatie nu iti mai ofera aceeasi satisfactie. Analizeaza-ti sentimentele si hotaraste ce ai de facut mai departe. Poate a venit momentul sa iti indrepti atentia catre altcineva. Cei singuri nu rateaza oportunitatile care li se ivesc. Vor avea parte de intalniri si distractie in aceasta luna.

Rac


Esti entuziasmat, plin de idei creative. De aceasta data ti-ai propus sa acorzi o atentie mai mare sectorului sentimental si vei avea numai de castigat. In luna a XII-a ai parte de armonie si echilibru in dragoste. Pui la cale multe surprize placute si satisfactia partenerului tau este pe primul plan. Se anunta zile foarte romantice la incepului lui decembrie dar si spre sfarsitul lunii.

Leu


In decembrie dragostea nu este tocmai sectorul favorit al astrelor. Ar trebui sa iti exprimi mai clar nemultumirile sau asteptarile. Atitudinea ta provoaca tensiuni si confuzie. Invata sa negociezi si o sa remarci o imbunatatire. Esti influentat prea mult de cei din jur. Poate a venit momentul sa decizi singur pentru tine.

dragostea in luna a XII-a luna decembrie Fecioara
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc