Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si dragostea in luna a XII-a

Dragostea se situeaza cu siguranta in centrul zonelor de interes. In luna a XII-a descopera ce surprize ti-au rezervat astrele in sectorul sentimental:


Doresti sa iti impui cu orice pret punctul de vedere. Daca in plan profesional este o hotarare buna, in plan sentimental nu este de bun augur. Invata sa mai lasi de la tine, altfel in cea de-a XII-a luna nu te asteapta multe suprize placute. Vrei sa fii liderul in relatia ta si ti-e greu sa accepti o cale de mijloc.

Balanta


Nativii zodiei Balanta intmpina incepului lunii decembrie cu o atitudine optimista. Sunt visatori, romantici si pun la cale multe surprize pentru partener. Cei singuri devin nerabdatori. Se pot aventura in relatii de scurta durata, insa trebuie sa astepte momentul potrivit pentru o legatura serioasa.

Scorpion


Luna a XII-a te gaseste intr-o dispozitie de zile mari. Optimismul tau este la cote maxime si iti confera un farmec aparte in ochii sexului opus. Irezistibil si convingator , ai in plan sa impresionezi. Intalniri placute si momente romantice se anunta inca de la inceputul lui decembrie.

Sagetator

Esti intr-o dispozitie visatoare la inceput de decembrie. Luna a XII-a iti aduce multe activitati placute in dragoste. Ti-e dor de aventura si propui cateva schimbari de bun augur. Atata timp cat vei sti sa te faci inteles, o sa te bucuri de avantaje.

Capricorn


In luna a XII-a, dragostea reprezinta principala ta preocupare. Faci multe planuri, insa o sa constati ca majoritatea nu se vor indeplini foarte curand. Ai mai multa rabdare si invata sa apreciezi ce ti se ofera. Pe la jumatatea lunii decembrie o sa remarci o imbunatatire.

Varsator


Ca niciodata, privesti cu detasare in sectorul sentimental. Ai observat ca asteptarea ti-a oferit intotdeauna surprize placute. Atitudinea ta nu este gresita, insa nu exagera cu indiferenta. Ar putea sa fie interpretata eronat de catre celalalt.

Pesti


Pasesti nehotarat si usor timorat in luna a XII-a. Sectorul sentimental iti provoaca griji si nesiguranta. Starea ta poate fi amplificata de povestile din jur. Fii mai indiferent si o sa stii ce ai de facut. Incepand cu 11 decembrie o sa resimti o influenta pozitiva in gandurile tale.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc