Setari Cookie-uri

Astrologie: Ritualul ascuns al zodiilor in iubire

Descopera in astrologie ritualul ascuns pe care il practica zodiile cand se indragostesc. Afla cum seduce fiecare semn din zodiac si ce ascunde in spatele intentiilor sale:

Fecioara

Fecioara apreciaza sinceritatea si nu este adepta jocurilor riscante. Totusi, in iubire mai recurge uneori si la strategii menite sa-i faciliteze calea spre cel care i-a furat inima. Pentru inceput va nega orice sentiment. In spatele indiferentei ascunde insa un interes sporit si este atent la orice detaliu. Dupa ce primeste confirmari isi dezvaluieste treptat intentiile.

Balanta

Balanta este complet dependenta de afectiune si iubire. Cu toate astea este indecisa cand trebuie sa isi aleaga partenerul. Inventiva, dornica sa ii fie pe plac celuilalt, nu se da inapoi de la compromisuri in dragoste. Transforma seductia intr-un adevarat ritual, dand dovada de foarte multa intelegere si afectivitate. Intr-o relatie simte nevoia sa fie in centrul atentiei si il flateaza pe celalalt doar pentru a face impresie in fata altora.

Scorpion

Scorpionul isi ascunde deseori intentiile in spatele unui zambet enigmatic. Nu recunoaste cand se indragosteste, insa pune la cale o adevarata strategie pentru a-l cuceri pe celalalt. Din ritualul ascuns al nativului nu lipsesc declaratiile pasionale si aluziile erotice. Nu se teme sa provoace, dimpotriva, urmareste foarte atent reactia celuilalt. Isi doreste alaturi un partener la fel de receptiv si nonconformist.

Sagetator

Caracterizat de extravaganta, Sagetatorul se lasa calauzit de idealuri inalte. Nici atunci cand se indragosteste nu renunta la principiile sale. Ii place sa uimesca, sa fie intotdeauna altfel. Mizeaza pe conversatie, sinceritate si este deschis provocarilor. Utilizeaza limbajul corpului in ritualul de seductie. Este insistent si va prefera o lupta directa, de aceea va discuta deschis despre intentiile sale.

Capricorn

Temator si discret, nativul din zodia Capricorn nu vrea sa iasa in evidenta atunci cand isi doreste sa cucereasca. Cu siguranta, este unul dintre semnele care pune la cale un adevarat ritual ascuns in iubire. Este dotat cu o toleranta iesita din comun, asadar va astepta linistit momentul in care trebuie sa actioneze. Intre timp afla totul despre persoana care il intereseaza. Ii cerceteaza trecutul, aspiratiile, astfel incat sa nu fie luat prin surprindere cu nimic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc