Setari Cookie-uri

Astrologie: Ritualul ascuns al zodiilor in iubire

Descopera in astrologie ritualul ascuns pe care il practica zodiile cand se indragostesc. Afla cum seduce fiecare semn din zodiac si ce ascunde in spatele intentiilor sale:

Varsator

In dragoste, Varsatorul este inainte de toate un prieten bun care doreste cu orice pret sa isi pastreze independenta. Cand se indragosteste isi exprima ideile intr-un mod cat mai original, insa niciodata nu intrece masura. Dimpotriva, arunca anumite aluzii, apoi se asteapta sa fie el cel asaltat. Isi imbunatateste mereu ritualul cu tehnici noi, fiind o persoana care nu duce lipsa de idei indraznete.

Pesti

Pestii sunt oscilanti si nehotarati. Cand se indragostesc lasa impresia ca sunt interesati, insa dispar atunci cand actiunea devine mai intensa. Aceasta reactie face parte dintr-un ritual bine pus la punct pe care il respecta cu sfintenie. Le place sa trezeasca interesul, insa cer dovezi pentru a merge mai departe. Intr-o relatie isi doresc sa fie rasfatati si apreciati.

Image by Larisa Koshkina from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc