Setari Cookie-uri

Darurile si zodia: ce cadou isi doreste fiecare zodie

Daca ai plecat in cautarea darului perfect, ia in calcul si zodia persoanei pe care vrei sa o impresionezi. Citeste mai jos detalii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal si afla ce cadou i-ar placea sa primeasca:

Daca ai plecat in cautarea darului perfect, ia in calcul si zodia persoanei pe care vrei sa o impresionezi. Citeste mai jos detalii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal si afla ce cadou i-ar placea sa primeasca:


Berbec


Berbecul are un temperament exuberant, deosebit de energic. Nu iroseste nici o secunda din timpul pretios si permanent cauta partea practica a lucrurilor. De aceea, nu-i de mirare ca apreciaza cadourile utile, pe care le poate folosi. Asadar, nativul Berbec ar fi placut surprins de produse cosmetice de calitate sau gadgeturi de ultima generatie. Daca ai in plan sa-i cumperi ceva de imbracat, opteaza pentru un articol de culoare rosie.

ce cadou isi doreste fiecare zodie

Taur


Nativul Taur este o persoana rabdatoare cu o personalitate cultivata. Ii place sa invete lucruri noi si nu se plictiseste sa puna intrebari. Totodata, iubeste confortul si tine la intimitatea sa. Gurmand inrait, obisnuieste sa petreaca mult timp in bucatarie. S-ar bucura sa primeasca o carte de bucate, un vin bun sau obiecte de arta. De asemenea, cartile reprezinta o alta alegere buna.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este volubil si extrem de capricios. In general greu de multumit, este instabil si trebuie sa fie la curent cu toate barfele. Apreciaza cadourile de calitate, nu in mod deosebit utile. Un card de cumparaturi sau un bilet de vacanta, cu siguranta l-ar surprinde in mod placut. De asemenea, darurile menite sa ii stimuleze inteligenta reprezinta o alta alegere inspirata.

Rac

Racul este sensibil si devotat caminului sau. Ii place linistea, stabilitatea si apreciaza oamenii care ii inspira securitate. Este foarte usor sa il surprinzi in mod placut pe nativ. Daruieste-i un obiect decorativ pentru casa sau un CD cu muzica relaxanta. De asemenea, orice Rac va aprecia in mod deosebit un cadou personalizat, pregatit special pentru el.

Leu


Leul este o persoana care apreciaza bunul gust si rafinamentul. Recunoscut pentru generozitatea sa, ofera cadouri scumpe si ii place sa impresioneze. Nu are asteptari la fel de mari atunci cand i se ofera un dar. Va tine cont in schimb de gest si nu in ultimul rand de modul in care ii este ambalat cadoul. Apreciaza bijuteriile, mancarea buna si obiectele de arta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc