Setari Cookie-uri

Darurile si zodia: ce cadou isi doreste fiecare zodie

Daca ai plecat in cautarea darului perfect, ia in calcul si zodia persoanei pe care vrei sa o impresionezi. Citeste mai jos detalii despre personalitatea fiecarui semn zodiacal si afla ce cadou i-ar placea sa primeasca:

Fecioara

Este unul dintre semnele care apreciaza simplitatea vietii si nu se bucura de schimbarile care il iau pe nepregatite. Nu ii plac experimentele, asadar nu va fi incantat de tricouri cu mesaje haioase ori obiecte decorative care nu i se potrivesc in casa. Fecioara apreciaza cadourile utile, pe care le va putea utiliza. Alege-i o carte buna sau cosmetice pentru ingrijirea pielii.

daruri potrivite pentru fiecare zodie

Balanta


Balanta iubeste arta si frumosul. Adora plimbarile, muzica buna si nu in ultimul rand, nu se mai satura sa isi decoreze casa. Totodata ii place sa-si imbunatateasca notiunile de cultura. Cel mai bine i s-ar potrivi un album de arta, produse de aromoterapie sau decoratiunile pentru mobilier. De asemenea, un CD cu formatia preferata ar fi o alta alegere inteleapta.

Scorpion


Nativul Scorpion are o personalitate complexa. Este atras de tot ceea ce inseamna mistic si neinteles. Ii place sa descopere lucruri noi si reuseste intotdeauna sa combine utilul cu placutul. Apreciaza parfumurile, hainele care-i contureaza stilul si muzica ambientala. De asemenea, lenjeria sexy ar putea fi o alta alegere buna pentru un partener indraznet.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana inclinata spre spiritualitate. Apreciaza corectitudinea si demnitatea la oamenii care il inconjoara. I-ar placea sa primeasca in dar carti despre filosofie, ghiduri de calatorie sau fotografii de arta. In mod special apreciaza originalitatea si utilitatea.

Capricorn

Capricornii sunt persoane responsabile si conservatoare. Apreciaza lucrurile practice si nu pun mare pret pe cadourile luxoase. Cadourile personalizate, potrivite exact personalitatii lor le vor mangaia orgoliul nativilor. Printre celelalte daruri care le-ar mai fi pe plac se numara: ceasurile, decoratiunile pentru mobilier sau bauturile fine.

Varsator


Varsatorul se remarca prin originalitate si ingeniozitate. Are o imaginatie foarte bogata si pare ca nu oboseste niciodata. Este dornic sa cunoasca tot ceea ce-i starneste curiozitatea. Un cadou potrivit ar fi o bijuterie cu design artistic sau haine inscriptionate cu mesaje haioase. De asemenea, o carte sau un ghid de calatorie ar putea fi daruri inspirate.

Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt visatori, modesti si generosi. Ii atrage arta, literatura si cauta sa invete permanent ceva din fiecare experienta pe care o traiesc. Sunt pasionati de istorie si psihologie. Le plac darurile practice insa stiu sa aprecieze si originalitatea. S-ar bucura sa primesca decoratiuni pentru mobilier, albume de arta, flori sau uleiuri folosite in aromoterapie.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc