Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: zodiile si dragostea in 2012

Descopera cum stai cu dragostea in 2012. Afla din horoscopul emotional ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental pentru noul an :

Descopera cum stai cu dragostea in 2012. Afla din horoscopul emotional ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental pentru noul an. :

Berbec


2012 se anunta un an plin de schimbari in plan sentimental. Nu ai timp sa te plictisesti si o sa dedici sectorului sentimental foarte multa atentie. Daca planuiai sa-ti intemeiezi o familie se pare ca astrele iti favorizeaza aceasta aspiratie in a doua parte a anului. Nativii singuri ar trebui sa uite trecutul pentru a se bucura de viitor. Vor avea oportunitati pentru noi inceputuri, insa nu se va lega nimic serios in primele luni ale lui 2012.

Taur

Nativii din zodia Taur se bucura de armonie deplina in sectorul sentimental pana spre sfarsitul lui februarie. Primavara o sa le aduca si discutii mai putin placute cu partenerul de viata. Cei implicati in relatii stabile trebuie sa depuna mai mult efort pentru a se face intelesi. Nativii singuri nu sunt uitati de astre, insa le-ar fi utila o proecupare mai mare pentru viata sociala. Viata satisfacatoare la locul de munca nu poate substitui o relatie implinita.

Gemeni

2012 se anunta un an pozitiv in iubire. Ti-ai rezolvat probleme importante care vizau sectorul profesional si acum pui dragostea pe primul loc. Ai multa afectiune de daruit si iti doresti mai mult ca niciodata sa te indragostesti. Daca esti singur de multa vreme, evita relatiile de scurta durata care ti-ar putea provoca suferinta. In cea de-a doua jumatate a anului nu este exclusa concretizarea unei legaturi durabile. Inceputul se anunta tensionat si unul dintre voi va trebui sa cedeze.

Rac

2012 va fi un an al schimbarii pentru nativii zodiei Rac. Inceputul debuteaza cu un tonus promitator. Dupa o jumatate de an presarata cu suisuri si coborasuri, urmeaza o perioada mai tensionata. Neintelegerile se amplifica, la fel si asteptarile tale pentru viitor. Trebuie sa faci alegeri. Daca esti singur, invata sa ai rabdare. Acorda-ti mai multa incredere si bucura-te de fiecare clipa. Vei trai o legatura speciala cu un semn de apa sau cu unul de pamant.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt favorizati de astre in 2012. Intampina anul nou cu armonie si intelegere. Cei aflati intr-o legatura serioasa sunt mai indragostiti ca oricand si se implica neconditionat pentru bunastarea relatiei lor. Se pare au invatat din greselile trecute si acum isi corecteaza defectele. Nativii singuri debuteaza cu optimism in noul an. Se anunta flirturi si relatii de scurta durata in primele luni ale lui 2012.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc