Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: zodiile si dragostea in 2012

Descopera cum stai cu dragostea in 2012. Afla din horoscopul emotional ce surprize ti-au pregatit astrele in sectorul sentimental pentru noul an :


Fecioara


Nou an aduce dinamism in viata nativilor din zodia Fecioara. Sectorul sentimental se stabilizeaza in 2012 si aduce mai mult vesti bune decat in anul precedent. Invata sa spui mai des adevarul si nu te mai lasa prada impulsurilor de moment. Spre sfarsitul primaverii se anunta tensiuni. Inarmeaza-te cu optimism si mult simt al umorului. Un semn de aer iti va influenta in mod pozitiv viata sentimentala.

Balanta

Experientele pe care le-ai trait in anul care tocmai s-a incheiat ti-au servit ca lectie de viata pentru viitor. De aceea, in 2012 ar trebui sa te astepti la prosperitate si noroc. Inveti sa iti intelegi si sa iti accepti partenerul. Controleaza-ti mania in momentele tensionate si vei constata o imbunatatire. Spre jumatatea anului traversezi o perioada dificila. Va fi ceva trecator.

Scorpion

2012 va fi un an plin de surprize in plan sentimental. O parte dintre nativi intra in noul an indragostiti si entuziasti. Dupa o perioada dificila, afectiunea va stationa o perioada indelungata in casa dragostei. Scorpionii singuri invata sa aprecieze mai mult stabilitatea pe care le-o ofera relatiile durabile.

Sagetator


Se anunta schimbari majore in viata nativilor din Sagetator in 2012. Primele trei luni din noul an sunt decisive. Intervin discutii si deciziile sunt inevitabile. Cei care sunt singuri devin mai selectivi cu admiratorii lor. Tatonarile inocente cu un prieten apropiat s-ar putea transforma in flirturi indraznete. Vara lui 2012 aduce multa pasiune.

Capricorn


In 2012 se anunta schimbari radicale in viata sentimentala a nativilor Capricorn. Comunicarea se imbunatateste in relatiile stabile, in timp ce cuplurile vulnerabile se vor indrepta cu pasi sigur catre despartire. Capricornii singuri se implica in relatii deschise. Vor fi atrasi de persoane mistice, care nu le inteleg sentimentele. Se vor reorienta odata ce-si vor invata lectia.

Varsator

Nativii zodiei Varsator ar putea sa-si ia angajamente serioase in 2012, in mod deosebit cei care traiesc de mai multa vreme o poveste de dragoste. Nu sunt sanse prea mari pentru conflicte majore, cel putin in prima parte a anului. Cei singuri fac tot posibilul sa isi atraga iubirea de partea lor. S-ar putea sa aiba asteptari prea mari pentru inceput si acest lucru ii va speria potentialii parteneri.

Pesti

Horoscopul iubirii in 2012 indica stabilitate si certitudini pentru nativii Pesti. Cei care nu s-au bucurat de prea multa dragoste in anul precedent, vor fi placut impresionati de planurile astrelor. Trebuie sa gandeasca mai pozitiv si vor observa cu siguranta o imbunatatire. Nativii care cauta increderea si responsabilitatea trebuie sa fie rabdatori. Schimbarile vin treptat si prima jumatatea alui 2012 va fi de acomodare.








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc