Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Afla ce surprize iti pregatesc astrele la inceputul noului an. Citeste horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile:

Afla ce surprize iti pregatesc astrele la inceputul noului an. Citeste horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile:

horoscopul lunii ianuarie astrologie Berbec

La inceput de an esti in armonie cu toata lumea. Luna ianuarie iti aduce in primul rand satisfactie in plan profesional. Te bucuri de reusita unui proiect in care ai investit cu neincredere. Daca o sa-ti pastrezi optimismul, vei avea si alte motive de bucurie. In plan personal, daca esti singur se ivesc sanse reale pentru un nou inceput. O schimbare majora se prevede in viata ta sentimentala.

Taur

Horoscopul lunii ianuarie se anunta dinamic pentru nativii zodiei Taur. Traverseaza o perioada favorabila in plan sentimental, insa trebuie sa-si tina ochii larg deschisi. Este mai mult decat evident ca primesc complimente si nu duc lipsa de admiratori. Cariera poate starni nemultumiri in special spre jumatatea lui ianuarie. N-ar fi exclusa o noua colaborare.

Gemeni

Ianuarie debuteaza cu neintelegeri in plan sentimental. Iti faci prea multe griji pentru viitor si uiti sa acorzi o atentie mai mare prezentului. Anumite schimbari te prind pe picior gresit. Dupa 15 ianuarie situatia cunoaste o imbunatatire. In plan profesional esti nemultumit, deoarece iti revin atributii care nu-ti sunt pe plac. Esti fortat sa accepti decizii care nu te avantajeaza.

Rac

La inceput de an esti preocupat pentru bunastarea caminului tau. Constati ca trebuie sa iti imparti cariera cu viata de familie si acest lucru starneste nemultumiri. Nu traversezi chiar cea mai frumoasa perioada in cuplu si acest amanunt pare sa amplifice conflictele. Da dovada de intelegere si apreciaza eforturile celuilalt. Fii atent si la cheltuieli. Primesti o propunere tentanta, insa ar fi indicat sa nu faci investitii.

Leu

Horoscopul acestei luni pune accent pe viata sentimentala. Acest sector intra in atentia astrelor dupa 10 ianuarie si aduce oportunitati nesperate. In aceasta perioada sunt favorabile impacarile dar si noile inceputuri. Cariera aduce de asemenea surprize placute. Te remarci cu idei originale si un tonus de invidiat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc