Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Afla ce surprize iti pregatesc astrele la inceputul noului an. Citeste horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile:

astrologie horoscopul lunii ianuarie Fecioara

In luna ianuarie trebuie sa faci fata provocarilor. N-ai parte de liniste in sectorul sentimental. Trebuie sa accepti ca relatia ta a ajuns intr-un punct critic. Comunicarea va fi dificila, insa deosebit de utila. Cariera este un alt domeniu care iti va solicita efortul in aceasta luna. Se anunta tensiuni si stres, asadar inarmeaza-te de acum cu mult calm. Poti sa depasesti cu succes incercarile, atata timp cat nu uiti sa crezi in tine.

Balanta

Aventura si distractie din plin se anunta in primele zile din ianuarie. Inca esti nostalgic dupa petrecerile de sarbatori si pierzi deseori contactul cu realitatea. Neatentia ar putea sa te coste scump. Sunt destule persoane care asteapta sa faci un pas gresit pentru a-ti strica imaginea. Nu incerca sa pari altfel decat esti.

Scorpion

Prima saptamana din ianuarie iti aduce nemultumire in dragoste. Invata sa astepti si nu fa vreo miscare gresita. Toate se intampla cu un motiv. Incepand cu 20 ianuarie remarci anumite avantaje pentru pozitia aleasa. Trebuie sa implici mai mult in plan profesional. Cariera ta va avea de suferit daca nu iei lucrurile in serios.

Sagetator

Pregateste-te pentru foarte multa galagie in luna ianuarie. Vei avea de infruntat probleme sentimentale serioase datorita unor zvonuri. Odata starnit, conflictul se va amplifica si doar daca va doriti cu adevarat veti ramane impreuna. Nici in cariera nu se anunta zile linistite. Munca ta devine mai intensa si trebuie sa dai dovada de perseverenta.

Capricorn


Esti indecis si greu de multumit. Pasesti cu forte proaspete in noul an dar ai asteptari prea mari de la cei care te inconjoara. In sectorul sentimental intervin tensiuni. Nu apreciezi lucurile marunte si soliciti o atentie sporita. Nu-ti mai gasesti linistea nici la locul de munca. Poate ar fi momentul sa descoperi ce anume te multumeste cu adevarat pe termen lung.

Varsator

Fii hotarat si urmeaza-ti intuitia. Ai planuri mari, insa eziti sa treci la actiune. In luna ianuarie te asteapta provocari dar si surprize placute. Trebuie doar sa iti asumi riscuri si o sa-ti atragi norocul de partea ta. Viata ta sociala cunoaste o panta ascendenta. Ai ocazia sa comunici mai mult; vei cunoaste foarte multa lume noua in aceasta luna.

Pesti

Pasesti in noul an cu optimism si forta de lucru. Ai inteles unde este cazul sa-ti corectezi comportamentul si in luna ianuarie reusesti aproape tot ce iti propui. Incerci sa cauti avantajele din schimbarile pe termen lung si nu-ti mai este teama sa iei decizii radicale. Atat pentru nativii singuri cat si pentru cei implicati intr-o relatie se anunta momente frumoase la inceput de ianuarie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc