Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul cuplului in luna lui Gerar

Afla ce iti rezerva astrele in sectorul sentimental. Citeste horoscopul cuplului in luna lui Gerar si fii prevazatoare:

Afla ce iti rezerva astrele in sectorul sentimental. Citeste horoscopul cuplului in luna lui Gerar si fii prevazatoare:

Berbec


Luna lui Gerar te surprinde mai sensibil ca niciodata. Esti devotat relatiei tale si iti doresti sa imbunatatesti aspecte importante. Spre jumatatea lunii vei intampina dificultati de comunicare. Constati ca nu reusesti sa te faci inteles si esti nemultumit ca nu primesti ceea ce oferi. Daca iti doresti sa depasesti cu noroc incercarile, va trebui sa depui tu mai mult efort. Data viitoare, cere-i celuilalt mai multa daruire.

Taur

La inceputul lunii toate par sa-ti fie pe plac. Reusesti ce ti-ai propus, dar te joci cam des cu focul. Nu esti atat de sincer precum vrei sa pari. Asadar, schimba-ti strategia, altfel nu se prevad intamplari favorabile in relatia ta. Daca intr-adevar esti indragostit, exprima-ti afectiunea. In caz contrar, mergi pe drumul tau si nu da curs interpretarilor eronate. Marte stationeaza in zodia ta pana la sfarsitul lunii, favorizand tensiunile dar si pasiunea.

astrologie zodiacul cuplului

Gemeni


In luna ianuarie Soarele stationeaza in casa iubirii. Va avea o influenta pozitiva asupra ta. Poti deveni mai atent cu persoana iubita si totodata mai increzator in propriile forte. Ai grija la tentatiile care te urmaresc. Daca o sa dai curs invitatiilor, s-ar putea sa nu te mai opresti la timp. Ar fi intelept sa te gandesti mai mult la raul pe care l-ai putea provoca. Nu lua decizii importante in aceasta perioada, asteapta un moment mai potrivit.

Rac

Ti-e greu sa accepti, insa ar trebui sa recunosti ca persoana de langa tine isi doreste sa te domine. Iti doresti echilibru si liniste, insa nu poti sa obtii toate aceste lucruri de unul singur. Da dovada de hotarare si decide ce iti doresti cu adevarat. Nativii singuri ar trebui sa acorde o importanta sporita zilei de 20 ianuarie. In jurul acestei date se pot stabili legaturi de durata.

Leu

Debutezi in noul an impacat cu tine insuti. Esti multumit de ceea ce ai realizat pana acum si iti doresti sa mentii acelasi echilibru. Comunici foarte bine si esti dispus sa renunti la orgoliu pentru a-ti imbunatati relatia de cuplu. Te asteapta zile romantice dupa 18 ianuarie, asadar profita din plin. Daca ai in plan sa comunici decizii importante, alege sfarsitul lunii pentru a pune in practica ce iti doresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc