Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul cuplului in luna lui Gerar

Afla ce iti rezerva astrele in sectorul sentimental. Citeste horoscopul cuplului in luna lui Gerar si fii prevazatoare:

Fecioara

Luna lui Gerar se anunta extrem de placuta pentru tine. Ai oportunitatea sa iti vezi implinite dorinte importante care vizeaza relatia de cuplu. Ai tot dreptul sa te bucuri, dar nu te indeparta prea mult de realitate. Daca esti singur, sfarsitul lunii ianuarie iti poate aduce o noua cucerire. Marte stationeaza in casa dragostei si emana o influenta pozitiva. De asemena, iti sporeste entuziasmul si curajul.

Balanta

Traversezi o perioada aglomerata in plan profesional si iti neglijezi viata sentimentala. Daca simti ca lucrurile iti scapa de sub control, ia o pauza si revanseaza-te in stilul caracteristic. Luna noua iti stimuleaza energia si creativitatea. Nativii nascuti in septembrie au motive serioase de ingrijorare. Certurile par sa nu se mai sfarseasca si detasarea poate fi o solutie inteleapta pentru moment.

zodiacul horoscop

Scorpion


Venus stationeaza in casa dragostei incepand cu 14 ianuarie. Iti va influenta in mod pozitiv atitudinea dar si modul in care te percep cei din jur. Admiratorii nu vor intarzia sa apara si vor starni gelozia partenerului tau. Daca esti singur, vei fi recompensat cu zambete si momente romantice spre finalul lunii. Beneficiezi de o conjunctura speciala: Jupiter si Venus s-au aliniat in semnul tau, asadar norocul este de partea ta.

Sagetator

Urmeaza o perioada decisiva in viata ta sentimentala. Dupa lungi discutii si ezitari a venit momentul sa ajungi la o concluzie. Tot raul ar putea fi spre bine daca o sa faci alegerea potrivita. Zodiacul cuplului devine mai optimist incepand cu 19 ianuarie. Pentru cei singuri apar posibilitati de flirt. Nu-i exclusa o noua legatura sentimentala.

Capricorn

Capeti mai multa incredere in tine si hotarasti sa iti impui mai mult punctul de vedere. Se produce o schimbare in bine, gratie Soarelui care stationeaza in semnul tau pana pe 20 ianuarie. Pe langa ambitie, iti va amplifica si aspectul fizic in fata sexului opus. Bucura-te de complimente, dar nu exagera cu flirtul, altfel vei starni gelozia partenerului. Nu se anunta schimbari majore, insa ultima saptamana a lunii merita o atentie sporita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc