Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii masculine care adora viata de burlac

Personalitatea barbatilor care nu agreeaza angajamentele si planurile pe termen lung, este strans legata de zodia care-i guverneaza. Uite 4 zodii masculine care adora viata de burlac:

Personalitatea barbatilor care nu agreeaza angajamentele si planurile pe termen lung este strans legata de zodia care-i guverneaza. Uite 4 zodii masculine care adora viata de burlac:

barbatii care adora viata de burlac

Berbec


Barbatul Berbec este un lider innascut. Aceasta pornire ii guveneaza viata atat in plan social cat si in cel personal. Gusta din placerea dragostei, deoarece stapaneste foarte bine arta de a face curte. Este pasional si se ghideaza doar dupa propriile lui prejudecati. Nu-i place sa fie implicat in relatii care ii solicita prea multa atentie. Decat sa repare greselile, prefera sa migreze inspre locuri mai calde si afectuoase.

In mod special, dupa un esec isi doreste sa se razbune si se va dedica satisfacut vietii de burlac. Berbecul iubeste libertatea si schimbarile. Prea multa liniste il plictiseste, de aceea se afla permanent in cautarea persoanei potrivite.

Top 4 zodii masculine care adora viata de burlac

Gemeni


Barbatul din zodia Gemeni este dual si instabil. In cautare de aventura, da frau emotiilor si poate poza cu usurinta in indragostitul iremediabil. In realitate, ii place sa firteze, sa cunoasca si exact jocul seductiei ii starneste interesul. Sa nu te mire daca intr-o zi te cauta, iti trimite flori si-ti face declaratii, iar apoi dispare fara nici o explicatie. Stabilitatea nu e pentru el.

Stie sa comunice cu o femeie. Nativul Gemeni iti va spune tot ce vrei sa auzi. Bineinteles, daca o sa fii atenta, vei observa ca angajamentele pe termen lung si planurile nu intra in dialogul lui uzual.

Fecioara


Conservator si nu foarte vorbaret, barbatul Fecioara este preocupat mai mult de cariera si viata lui sociala. Din acest motiv isi neglijeaza cu usurinta partenera de viata, fara sa considere ca greseste.

Tine foarte mult la spatiul personal si nu va permite nimanui sa-i invadeze intimitatea. Chiar daca iubeste prefera sa se bucure de conforul oferit de relatia lipsita de promisiuni marete.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc