Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii masculine care adora viata de burlac

Personalitatea barbatilor care nu agreeaza angajamentele si planurile pe termen lung, este strans legata de zodia care-i guverneaza. Uite 4 zodii masculine care adora viata de burlac:

Barbatii zodiacului care iubesc viata de burlac

Barbatului Fecioara nu-i place sa pozeze in iubitul afectuos. Gesturile tandre sau romantice nu-i sunt caracteristice. Dimpotriva, apreciaza femeile independente care stiu sa-si poarte de grija si nu se dau in vant dupa vorbe dulci.

Varsator


Nici foarte gelos dar nici indiferent, nativul Varsator este un barbat cu o personalitate complexa. Aventura si schimbarea ii coloreaza cu adevarat viata. Este curios, stapaneste foarte bine arta flirtului si seduce cu usurinta prin umorul fin. Se indragosteste cu usurinta, dar se plictiseste la fel de repede.

Nu-i place sa-si manifeste sentimentele si chiar daca iubeste, n-o va arata prea usor. Ii place sa-si traiasca dragostea liber, lipsit de reguli sau constrangeri. Tot ce inseamna in rand cu lumea se traduce prin anost si lipsit de originalitate.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc