Setari Cookie-uri

Astrologie: Piatra fermecata a zodiei tale!

Pietrele semipretioase sunt incarcate de semnificatii si simboluri. Descopera piatra ta fermecata si afla ce efecte are asupra semnului tau din horoscop. Piatra specifica zodiei tale poate deveni un adevarat talisman, menit sa-ti echilibreze psihicul si modul in care gandesti.

Onixul, chihlimbarul si pietrele albe Iti ofera linistea interioara si forta pentru a trece cu bine de greutati. Smaraldul si ochi de tigru te protejeaza de energiile negative.

Afla piatra norocoasa potrivita zodiei tale din horoscop Leu

Exuberant si ospitalier, esti in stare sa-ti calci principiile pentru a face o buna impresie. Te lasi condus cu usurinta de intincte si nu cunosti limite sau toleranta atunci cand vrei sa obtii ceva. Ti se potrivesc foarte bine pietrele semipretioase care iti infraneaza energiile daunatoare.

Chihlimbarul, piatra soarelui si opalul de foc iti sporesc increderea in tine. Pietrele in nuante violet precum ametistul sau cuartul roz iti confera toleranta.

Fecioara

Nu esti o persoana foarte vorbareata, dar iti place sa oferi ajutorul tau persoanelor care au nevoie. Diplomatia, amabilitatea dar si talentul oratoric sunt atuurile personalitatii tale. Dai dovada de interes atunci cand te implici intr-o activitate si pui mare pret pe onoare si responsabilitate.

Turcoazul, chihlimbarul si acvamarinul iti amplifica abilitatile de comunicare. Citrinul iti transmite o putere mai buna de concentrare.

Balanta

Esti unu dintre semnele care se descurca admirabil in fata neprevazutului. Chiar daca ceva nu ti-e pe plac, o sa-ti ascunzi nemultumirea in spatele unui zambet cuceritor. Comunicarea este punctul tau forte care te scoate mereu din incuractura. La polul opus, nehotararea iti va da intotdeauna mare bataie de cap.

Pentru ca esti o persoana care tanjeste dupa echilibru ti se potrivesc pietrele de culoare albastra. De asemenea, turcoazul, cuartul roz si jasperul te ajuta sa iti invingi temerile.

piatra norocoasa pentru fiecare zodie Scorpion

Esti o persoana sensibila si emotionala, dar adesea iti ascunzi sentimentele adevarate in spatele unei priviri impenetrabile. Nu-ti place sa vorbesti despre tine si cei din jur iti castiga foarte greu increderea. Afisezi o imagine echilibrata si aparent usor de controlat, desi traiesti la intensitate maxima atat fericirea cat si furia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc