Setari Cookie-uri

Astrologie: Piatra fermecata a zodiei tale!

Pietrele semipretioase sunt incarcate de semnificatii si simboluri. Descopera piatra ta fermecata si afla ce efecte are asupra semnului tau din horoscop. Piatra specifica zodiei tale poate deveni un adevarat talisman, menit sa-ti echilibreze psihicul si modul in care gandesti.

Poarta acvamarin, granat si jad pentru a-ti infrana gandurile negative. Jaspul rosu dar si alte pietre rosu inchis au un efect deosebit asupra psihicului.

Sagetator

Manifesti un interes sporit pentru culturile straine, calatorii ori stiinta. Iti doresti sa inveti cat mai multe din viata si ai un un respect deosebit pentru lege si moralitate. Iti stabilesti idealuri inalte si faci tot posibilul sa ti le implinesti. Esti optimist, extrem de increzator si din aceasta cauza pierzi foarte usor contactul cu realitatea.

Ametistul si granatul iti transmit mai multa putere de concentrare. Aventurinul iti sporeste linistea interioara si toleranta in momentele dificile.

Horoscop piatra norocoasa pentru zodia ta Capricorn

Ai o capacitate extraordinara de concentrare. Afisezi o imagine rezervata si linistita, insa atunci cand vrei sa te impui nimic nu reuseste sa te mai opreasca. Echilibrul tau este strans legat de cariera si familie. Ai nevoie de stabilitate si nu ai putea vreodata sa nu-ti respecti cuvantul dat.

Onixul, chihlimbarul te ajuta sa iti atingi scopul, in timp ce cuartul de stanca iti limpezeste gandurile. Pietrele in culori puternice precum ametistul si esmeraldul iti sporesc increderea in tine.

Varsator

Esti unul dintre semnele care vine intotdeauna cu cele mai bune idei si stie cum sa iasa fara pata din orice situatie. Libera si independenta, iti place sa traiesti fara sa fii constransa de reguli. Cine vrea sa fie in preajma ta va trebui sa iti respecte in primul rand dorinta de libertate.

Lapis lazuli si turcoazul te ajuta sa gandesti mai limpede si sa fii mai calma. Ametistul te inspira si iti tempereaza nervozitatea.

Pesti


Sensibilitatea si compasiunea sunt cuvintele care te descriu cel mai bine. Aceste atribute pozitive iti cauzeaza deseori si nenumarate neplaceri. Iti faci griji in exces pentru cei dragi si tinzi sa devii posesiva. Deseori te lasi purtata de val si pierzi contactul cu realitatea.

Acvamarinul este piatra care te reprezinta te relaxeaza si-ti poarta noroc. Ametistul si perla actioneaza impotriva atacurilor de panica si iti sporesc concentrarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc