Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturi, compatibilitate si iubire in horoscopul floral

Astrologia este o arta, iar horoscopul floral face parte din aceasta. Pentru a descoperi care este floarea care te defineste, dar si trasaturile definitorii, compatibilitatea in iubire ai nevoie doar de ziua ta de nastere.

Caracteristici: Persoanele din zodia Iris sunt firi directe, prietenoase si dinamice. Schimbatoare si pline de surprize, reusesc de fiecare data sa se adapteze chiar si in cele mai grele conditii. Le plac provocarile si se simt atrase de situatiile complicate, problematice. Incapatanate din fire, stiu ce vor de la viata si nu se opresc pana cand nu obtin ceea ce isi doresc.

In relatii, persoanele din zodia Iris sunt directe si pasionale. Se simt atrase de partenerii independenti, maturi si siguri pe ei, care le inteleg caracterul si nu vor sa le schimbe. Pastreaza distanta si se implica destul de rar in dragoste.

Zodia Mac


Horoscop floral: Zodia Mac

Zodia Mac corespunde persoanelor nascute in zilele de: 6, 15, 24.

Trasaturi definitorii: sensibilitatea si rafinamentul.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Mac: 1, 7, 12, 16, 22.

Zile favorabile: joi si vineri.

Horoscop floral: Zodia Mac

Compatibilitate pentru zodia Mac: Trandafir, Papucul Doamnei, Iris.

Caracteristici: Persoanele din zodia Mac sunt firi sensibile si prietenoase, cu foarte multe cunostinte. Pentru ele familia si prietenii joaca un rol foarte important in viata lor si de aceea fac tot posibilul pentru a ii tine aproape. Chiar daca le este teama de singuratate, nativii din zodia Mac au momente in viata in care isi doresc un loc al lor, in care sa fie singure si sa reflecte asupra problemelor pe care le au.

In relatii, persoanele din zodia Mac sunt firi sensibile si romantice, care lupta pentru a gasi dragostea adevarata. Trec de la partener la partener si nu renunta pana cand nu intalnesc sufletul pereche, partenerul ideal.

Zodia Orhidee


Horoscop floral: Zodia Orhidee
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc