Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturi, compatibilitate si iubire in horoscopul floral

Astrologia este o arta, iar horoscopul floral face parte din aceasta. Pentru a descoperi care este floarea care te defineste, dar si trasaturile definitorii, compatibilitatea in iubire ai nevoie doar de ziua ta de nastere.

In relatii persoanele din zodia Margareta sunt firi posesive si geloase, care se asteapta ca partenerul sa faca ce vor ele. Le place sa simta ca detin controlul si vor sa fie apreciate si rasfatate. Asteapta ca partenerul sa le inteleaga si sa le ofere libertatea de care au nevoie.


Zodia Trandafir


Horoscop floral: Zodia Trandafir

Zodia Trandafir corespunde persoanelor nascute in zilele de: 9, 18, 27.

Trasaturi definitorii: agresivitatea si pasiunea.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Trandafir: 5, 12, 15, 27, 29, 30.

Zile favorabile: miercuri, vineri si sambata.

Zodia Trandafir in Horoscop Floral

Compatibilitate pentru zodia Tradafir: Papucul Doamnei, Mac, Orhidee, Floarea Soarelui.

Caracteristici: Persoanele din zodia Trandafir sunt firi pasionale, impulsive si directe. Le place sa fie in centrul atentiei si fac tot posibilul pentru a fi ascultate. Urasc rutina si sunt dependente de schimbari in viata. Se simt atrase de aventura si iubesc sa se bucure de viata, incercand sa traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

In relatii persoanele din zodia Trandafir au un tipar al partenerului ideal si stiu ce isi doresc de la o relatie. Chiar daca vor sa aiba relati de lunga durata, uneori simt nevoia sa se distreze si aleg flirtul si aventurile. Infidele din fire, ajung sa insele si sa isi raneasca partenerii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc