Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iubirii in luna lui Martisor

Citeste previziunile astrale in dragoste pentru luna lui Martisor potrivite fiecarui semn din horoscop. Descopera ce surprize te asteapta in iubire.

Fecioara


In aceasta luna te concentrezi intens asupra vietii tale sentimentale. Asadar, cu putin efort din partea ta dar si a partenerului, Martie anunta o perioada favorabila in dragoste. Ti-ai propus sa fii mai comunicativa si rezultatele schimbarii incep sa fie vizibile. Daca esti singura, fii selectiva cu anturajul masculin. Indreapta-ti atentia catre partenerii pregatiti pentru o relatie stabila.

Previziunile astrale in dragoste in luna lui Martisor

Balanta


In luna lui Martisor atmosfera in sectorul sentimental se anunta activa, plina de evenimente, asadar nicidecum plictisitoare. Mai hotarata ca niciodata, ti-ai propus sa iesi castigatoare in lupta cu obstacolele. Gandesti pozitiv si te concentrezi in mod dosebit asupra lucrurilor care te fac fericita. Aceasta metoda se dovedeste a fi extrem de eficienta.

Scorpion



Luna lui Martisor se anunta promitatoare in dragoste. Esti gata sa risti si vei avea de castigat. Imaginatia ta bogata iti aduce beneificii importante in cuplu. Ai propuneri indraznete, trebuie doar sa le faci cunoscute. Esti dornica experimentezi noutati in viata ta sentimentala. Martie se anunta plin de aventura si flirt.

Previziunile astrale in dragoste in luna lui Martisor


Sagetator


Viata ta sentimentala este haotica la inceput de Martie. Ar fi momentul oportun sa aduci putina liniste in gandurile tale. Nu va fi usor dar daca o sa te straduiesti vei remarca schimbari pozitive. Vrei prea multe deodata si nu esti pregatita pentru schimbari majore. Prezenta lui Mercur in casa cuplului amplifica discutiile, dar aduce si perspective noi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc